Trump épp a szótévesztések miatt poénkodott Bidenen, amikor eltévesztette saját orvosa nevét

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Donald Trump az utóbbi időben nagy teret szentel beszédeiben annak, hogy riválisát, a 81 éves Joe Bident kognitív fogyatékosnak gúnyolja verbális botlásai miatt.

Szombat este a Michigan állambeli Detroitban is így történt. A brit Guardian beszámolója szerint a 78. életévét éppen betöltő Trump a Turning Point Action jobboldali csoporthoz intézett beszédében viccelődött azzal, hogy Biden már nem tudja, mit jelent az infláció szó, és felszólította, hogy végezzen el egy olyan kognitív tesztet, amilyet ő is megcsinált, amikor a Fehér Ház lakója volt.

Trump arról beszélt hallgatóságának, hogy az akkori elnöki orvosa tanácsára, akit Ronny Johnson republikánus kongresszusi képviselőnek nevezett, elvégezte a tesztet, és kiválóan teljesített.

Ő volt a Fehér Ház orvosa, és azt mondta, hogy én vagyok a történelem legegészségesebb elnöke, úgy érzi. Szóval nagyon megkedveltem őt

– mondta Ronny Johnsonról Trump, csakhogy az általa nagyon kedvelt orvos-politikust nem Jonhsonnak, hanem Ronny Jacksonnak hívják.

Ronny Jackson Texas egyik kongresszusi körzetét képviseli, és Trump egyik leghűségesebb szószólója, mióta 2021-ben bekerült a képviselőházba.

Trump szombat esti félresikerült tréfája azonnal elterjedt a közösségi médiában, és Biden csapata sem hagyta a ziccert, hogy visszavágjon.

Tény, hogy Jackson az elmúlt három évben többször is felhozta a teszt-témát az amerikai sajtóban.

A Fehér Házban dolgoztam a Bush-adminisztráció, az Obama-adminisztráció és a Trump-adminisztráció idején. 14 évig dolgoztam a Fehér Ház orvosaként. Pontosan tudom, milyen szellemi és fizikai igénybevételt jelent ez a munka, és úgy vélem, ország-világ számára egyértelmű és világos, hogy Biden elnök jelenleg nincs olyan szellemi állapotban, hogy ellássa a munkáját. Egyre rosszabb és rosszabb bőrben van

– fogalmazott 2022-ben a Trump-támogató orvos.

The post Trump épp a szótévesztések miatt poénkodott Bidenen, amikor eltévesztette saját orvosa nevét first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!