Túl rövidnek találta egy idegen tinilány szoknyáját, amit meg is próbált lejjebb rángatni – szexuális zaklatással vádolják a középkorú nőt

2 hete ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szexuális zaklatással vádoltak meg egy 48 éves nőt Utah-ban azután, hogy megjelent a TikTokon egy videó, ami megörökítette, ahogy egy étteremben odament egy csapat idegen tinilányhoz, mivel túl rövidnek találta az egyikük szoknyáját, és megpróbálta lejjebb rángatni – számolt be a Daily Mirror.

A 48 éves Ida Ann Lorenzo a Sakura Japanese Steakhouse nevű étteremlánc St. George városában található egységében vacsorázott még április 20-én este, amikor figyelmes lett egy születésnapot ünneplő, kamaszlányokból álló társaságra.

Akikhez oda is ment, miután meglátta, mennyire rövid az egyik lány miniszoknyája. Majd nem túl kedvesen fel akarta a figyelmét arra, hogy kilátszanak a farpofái. És a vita hevében még meg is próbálta lejjebb húzni a ruhadarabot, miközben arra hivatkozott, hogy azért érzi magát feljogosítva erre, mert az államnak dolgozik.

A konfliktus aztán odáig fajult, hogy Lorenzo elkezdett azzal fenyegetőzni, hogy a fiatal lány ruházata miatt értesíteni fogja a gyermekvédelmi szolgálatot, és egy ponton még a 911-es segélyhívóvonalat is felhívta.

Az egyik lány felvette az egészet, és aznap este meg is osztotta a TikTokon az azóta törölt, de a brit bulvárlap szerint az első napokban közel 2 millió lejátszást generáló videót. A felvétel alapján pedig végül eljárást is indítottak a hatóságok, ahogy azt a 48 éves nő szerette volna. Csak nem a kamaszlány ellen, hanem ellene.

Egyébként az egész ügy azután került a rendőrség látókörébe, hogy Lorenzo aznap este még egyszer felhívta a 911-et, hogy bejelentést tegyen a videó miatt, aminek a leírásában úgy szerepelt a neve, hogy egyúttal szexuális jellegű bűncselekménnyel is megvádolták a szövegben.

A 48 éves nő azzal magyarázta a megkérdőjelezhető viselkedését, hogy a miniszoknyás kamaszlány látványa „az életét fenyegeti”, és mivel az Utah államnak dolgozik, ezért feljogosítva érezte magát, hogy a jelenlévő kisgyerekek védelmében tegyen valamit – áll a rendőrségi jelentésben.

A nő azt mondta a diszpécsernek, hogy a lány szoknyája „a vaginája és a feneke fölé volt felhúzva”, és a szeméremszőrzete is kilátszott. A szemtanúk és az áldozat azonban másként írták le az esetet, hiszen ők bántalmazásként élték meg a történteket. Az áldozat aztán bizonyítékokkal is cáfolta a Lorenzo állításait az öltözködéséről.

Így a szerdán benyújtott bírósági dokumentumok szerint nem a kamaszlány ellen emeltek vádat, hanem Lorenzo ellen, akit le is tartóztattak szexuális zaklatás vádjával.

Az egyik szemtanúja, a TikTokon csak ccsnowwww néven futó kamaszlány – aki az áldozat barátnője, és az eredeti videót is feltöltötte – egy másik posztban így írta le a rémálomba forduló születésnapi vacsora eseményeit:

Odament a barátnőmhöz, benyúlt a szoknyája alá, és leráncigálta. Majd megszorította az oldalát, mert crop topot viselt, és azt mondta neki: »Valószínűleg kiskorú vagy, szóval bizonyára nem kellene ezt viselned.«

A fiatal lány szerint egyébként az étterem vezetője a tinédzserekkel folytatott veszekedés közben próbálta megkérni Lorenzót arra, hogy inkább üljön le.

„Olyan volt, mint egy lázálom, úgy éreztem, mintha nem lenne igaz, hogy valójában ez történik velem” – fogalmazott az áldozat nyilvánosságot vállaló barátnője.

@ccsnowwww

Last one got taken down, Heres the storytime until i can get original renewed. Report has been filed

♬ original sound - cc snow

The post Túl rövidnek találta egy idegen tinilány szoknyáját, amit meg is próbált lejjebb rángatni – szexuális zaklatással vádolják a középkorú nőt first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!