Újabb szuper helyekre repülhetünk mostantól Budapestről

2 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Wizz Air nemrég vezette be brüsszeli, stuttgarti és valenciai járatait. Július elejétől pedig három újabb helyre utazhatunk a légitársasággal Budapestről: Brassóba, Bukarestbe és Jerevánba is – közölte a Wizz Air. A járatokra a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján lehet jegyet váltani.

A Wizz Air kínálatába most felvett Bukarest

palotái, kolostorai és diadalíve lehetnek figyelemre érdemesek. Brassó pedig szintén történelmi múltja és a Déli-Kárpátok közelsége miatt lehet élmény az utazók számára.

Újabb szuper helyekre repülhetünk mostantól Budapestről

Idén júliustól Örményország is elérhető lesz Magyarországról, közvetlen jereváni repülőjárattal. Az ország klímája kellemes, az év nagy részében napsütéses az időjárás. Az örmény főváros látványos építészeti különlegessége a lépcsőzetes Cascade komplexum, az Operaház, a világ egyik leggazdagabb középkori könyvtára, a Matenadaran múzeum. Emellett rengeteg hangulatos és pezsgő köztér is található Jerevánban.

“A brassói összeköttetés rég várt hidat biztosít

a legnagyobb romániai magyar közösséggel rendelkező Székelyföld és Magyarország között, és a jereváni légi kapcsolat is izgalmas turisztikai és gazdasági lehetőségekkel kecsegtet. Úgy vélem, ez is hozzájárul majd ahhoz, hogy várakozásainknak megfelelően idén a 16,2 milliós, pandémia előtti rekordot is meghaladja a repülőtér utasforgalma” – mondta Bogáts Balázs, a Budapest Airport kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

The post Újabb szuper helyekre repülhetünk mostantól Budapestről first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!