Újra itt a grillszezon! Süssünk a szabadban!

3 hete ezelőtt 20



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Újra itt a grillszezon! Süssünk a szabadban!

Ma már nem feltétlenül üljük körbe a tüzet egy kis szalonnasütésre, inkább a grillezés lett divatos, hiszen a grillrácson húst, halat, zöldséget, de akár még gyümölcsöt is süthetünk.

A titok, a minőségi alapanyag!

A tökéletes grillezéshez elég a jó társaság, a vörösen izzó parázs és persze a gondosan összeválogatott hozzávalók. Hozzávalók tekintetében pedig a Lidl kínálatára mindig számíthatunk. A friss szezonális zöldség és gyümölcskínálat mellett ugyanis hatalmas választékot kínál a legfinomabb húsokból és halakból is.

A tavalyi évben bevezetett Gill&Fun sajátmárkás termékcsalád népszerűsége az idei évben is töretlen, ezért erre a nyárra még nagyobb választékkal készült az áruházlánc. Az új termékek mellett, ezért új ízekkel is kiegészült a kínálat. A tavalyi évben debütált a juhbeles kolbász, amely az idén 10 különböző ízvilágban érhető el.  A megszokott tipikus ízek mellett különleges gyömbéres-citromos, fajitás fűszerezésű, tormás és cayenne bors ízesítéssel is arra várnak, hogy tökéletessé tegyék a grillpartinkat.

A kolbászok mellett, finomabbnál finomabb húsok is várják, hogy a rácsra kerüljenek. Különféle marinádozott csirke- és kacsamellfilék, csirkeszárnyak és combok, csirkecombsaslik, pulyka grillkolbász és csirke hamburger is színesíti a választékot.

A sertéshúsoknál is találunk új ízeket! A magyaros és zöldfűszeres klasszikus ízek mellett, curry-chili és gyömbér-chili fűszerezésű tarja és karaj is van a választékban, de még borsos, paprikás és mustáros grilltarja vagy a világos ill. barna sörben pácolt tarja, sőt BBQ/paprika ízesítésű császárszalonna is kerülhet a kosarunkba.

Újra itt a grillszezon! Süssünk a szabadban!Ha már a húsoknál tartunk, kár lenne kihagyni a Wagyu marha hamburger húspogácsát, az újabb „Marhajó” termékeket és az isteni steakeket.

Ne feledjük, hogy a húsokon kívül a halak és a tenger gyümölcsei is isteniek grillezve. Lazacot, tonhalat, de akár még grarnélát is süthetünk szabad tűzön.
A Lidlben minden péntek „Halpéntek”, ilyenkor pedig 15% kedvezménnyel csaphatunk le a friss halakra, így a hétvégi grillezéshez még spórolhatunk is!

Zöldséget ne csak a salátába!

A Lidl polcain hetente legalább 150-féle friss zöldség és gyümölcs érhető el, amelyeket mindennap gondosan átválogatnak, és aprólékosan ellenőriznek, így a zöldség- és gyümölcskínálat mindig fantasztikusan friss és magas minőségű. A finom grillhúsok mellé remek salátákat készíthetünk belőlük, de érdemes őket akár meg is grillezni.

A paprika, a paradicsom, a padlizsán, a cukkini, a krumpli, a répa, a hagyma, az édesburgonya, a gomba is isteni egy kicsit átpirítva, de a baconba göngyölt spárgának sem lehet ellenállni. A kukoricát pedig egyenesen imádni fogja a család, ha frissen megforgatjuk a rácson.

Újra itt a grillszezon! Süssünk a szabadban!Könnyű deszertnek pedig nálunk nagy kedvenc a grillezett ananász, de kipróbálhatjátok a grillezett sárgadinnyét, az almát, a körtét, az őszibarackot, a dinnyét, sőt a banánt is.

A grillszezon tehát hivatalosan is megnyitott, és csak rajtunk áll, mikor milyen finomsággal lepjük meg a barátainkat vagy a családunkat.
A grillezés szórakoztató, az ételek egészségesek és nagyon-nagyon finomak, szóval elő a kötényekkel és indulat a sütögetés!

The post Újra itt a grillszezon! Süssünk a szabadban! first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!