Újra műteni kellett a bőnyi iskolában megszúrt lányt, még mindig az intenzíven kezelik

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Újra meg kellett műteni, és még mindig az intenzív osztályon kezelik a bőnyi iskolában hátba szúrt 12 éves kislányt. A tüdejét érte a szúrás, amit most ismét ki kellett tisztítani. Édesapja telefonon adott interjút a Tényeknek, azt mondta, lánya állapota stabil, de még mindig az intenzíven fekszik. “Sikerült az újabb műtét. Hál’Istennek most jobban van, ennyit tudok” – nyilatkozta Mirella apja.

A kislányra egyik osztálytársa támadt rá az első óra után. Kata egy 20 centis, otthonról hozott konyhakést döfött a diáktársába, aki előtte ült. Kiderült, azért, mert az első helyen volt a halállistáján, amin Mirellán kívül több osztálytársa is szerepelt.

A szülők nem értik, miért akarta megölni a lányukat az osztálytársa, mert szerintük semmi konfliktus nem volt közöttük. “Nem volt. Senki nem tudja, igazából ő sem tudja. Még beszélgettek is előtte az órán, tehát nem voltak ők rossz kapcsolatban” – mondta el Mirella apja.

A késelőt azóta letartóztatták, és javítóintézetbe került.

A megszúrt kislány szülei azt mondták, csak akkor lélegeznek fel, ha Mirella kikerül az intenzív osztályról. Mindemellett attól is félnek, hogy lányuk hogyan fogja lelkileg feldolgozni a támadást.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

The post Újra műteni kellett a bőnyi iskolában megszúrt lányt, még mindig az intenzíven kezelik first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!