Válásáról mesélt a Megasztár zsűritagja

1 óra ezelőtt 2



bohócdoktor szja 1% felajánlás

„Túl vagyok egy váláson. Tudom, milyen. Az ember láthatatlanná válik. Nem is tudom megfogalmazni. Sajnálom” – tárulkozott ki rá egyáltalán nem jellemző módon Papp Szabi, a Megasztár ítésze a TV2 tegnap este látható tehetségkutatójának válogatóján. Mindezt azok után, hogy megkérdezte az egyik versenyzőt, mit ért azon, hogy nehéz időszaka van, és biztatta, meséljen egy kicsit magáról, hogy jobban „kapcsolódni” tudjanak vele.

A 31 éves Horváth Dániel ezek után vallotta be, úgy volt, a Megasztár válogatójára a felesége kíséri el, de időközben különváltak. A megható őszinteség pedig a 48 éves rockzenészt is megindította.

Papp Szabi rá egyáltalán nem jellemző módon mesélt a magánéletéről, még a TV2 Titkok Ramónával című műsorban sem nagyon említette a házasságát, mert az utóbbi időben különösen óvta azt a nyilvánosságtól. Utoljára 2020-ban, a TV2 Love Bistro című műsorában láthattuk együtt a feleségével, Eszterrel, akivel közel 22 éve alkotnak egy párt, és két gyermekük született. Akkor úgy tűnt, nagy az összhang közöttük…

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

The post Válásáról mesélt a Megasztár zsűritagja first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!