Végleg megszakította a családjával a kapcsolatot, nem láthatja az unokáit Meghan Markle édesapja

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hosszú út vezetettel el idáig, de úgy tűnik Sussex hercegnéje minden kapcsolatot megszakított édesapjával és féltestvéreivel, egyedül csak az édesanyjával maradt jó viszonyban. Bár ezt már gondolhattuk, hiszen a hercegné Harry herceggel kötött világraszóló lakodalmára sem voltak meghívva testvérei és édesapja, a világ egy ideig még reménykedett abban – és talán maga Meghan is -, hogy rendezni tudják a nézeteltéréseiket. 

Meghan Markle

Meghan Markle (Fotó: Northfoto)

Végleg megszakította a kapcsolatot családjával

Mikor Meghan Markle 2018-ban beházasodott a brit királyi családba – ahonnan aztán egész gyorsan ki is lépett Harry-vel együtt-, már akkor is gyakran szerepelt a címlapok élén azzal, hogy rossz viszonyt ápol a hozzá legközelebb álló rokonokkal. Állandó csatározásokra, hazugságokra, rágalmazásokra és bántalmazásokra derült fény ebben az időben, már ami a hercegné családját illeti. Hogy mi az igazság, azt a mai napig nem csak ők tudják, azonban tény, hogy a hercegné kapcsolata először az édesapjával romlott meg, majd csak utána a testvéreivel. 

Bár a viszály már évek óta tart, úgy tűnik, hogy lassan pont kerülhet a végére. Samantha Markle például rágalmazással vádolta meg a hercegnét, de az ügyet a bíróságon elutasították. Mindezek után beperelte testvérét az Oprah interjú miatt is, egy floridai bíró azonban Meghan javára döntött, így ez az ügy soha többet nem kerülhet újra bíróság elé. 

Ha ez még nem lenne elég harc egy családban, Meghant másik féltestvére, az ifjabb Thomas Markle is célba vette. Online gyalázkodási kampányt indított a hercegné ellen. 

Nem csak a húgával és a bátyjával nincs már kapcsolata Meghannak, hiszen az édesapjával sem beszél már. Meghan és édesapja, Thomas Markle kapcsolata a hercegné Harry herceggel kötött esküvője óta sem rendeződött, sőt! Meghan szívét még két gyermeke világrajövetele sem lágyította meg ebben a kérdésben. Bár Thomas világossá tette, hogy látni szeretné unokáit, Archie-t és Lilibet-et. A Good Morning Britain című műsornak adott interjúban beszélt erről:

Összetört a szívem. Nagyon feldúlt vagyok. Ez kegyetlen dolog egy nagyszülővel szemben – megtagadni a jogot, hogy láthassa az unokáját.

Via

The post Végleg megszakította a családjával a kapcsolatot, nem láthatja az unokáit Meghan Markle édesapja first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!