Vicces kedvű fiatalok ugráltatták fél Várpalotát, már körözik őket

2 órája ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szerdán kora este a 112-es számra segélyhívás érkezett, hogy két tinédzser késő délután eltévedt az erdőben. A fiúk nem ismerősek a környéken, busszal érkeztek Várpalotára, majd az erdőbe mentek. Telefonjuk nincs, és nem tudják elmondani, pontosan melyik részen tartózkodnak. Utoljára egy motorost láttak, akit

Vicces kedvű fiatalok ugráltatták fél Várpalotát, már körözik őket

nem tudtak megállítani, így tőle segítséget kérni sem.

Bartók Judit rendőrségi szóvivő akkor a Deltahírnek elmondta, hogy a 16 és 17 éves budapesti fiatalokat nagy erőkkel keresik a rendőrök. Az utolsó segélyhívást egy SIM kártya nélküli telefonról indították, de a hívás megszakadt. Azok segítségét is kérték, akik Várpalotán láttak két, 16 és 17 éves fiút a buszpályaudvar és az erdő között gyalogolni.

Aznap a rendőrség sok jó szándékú emberrel együtt

kereste éjjelig a fiatalokat, autókkal, lámpákkal fésülve át az erdős területeket, mindhiába. Pénteken a lap újabb érdeklődésére már ezt válaszolta a rendőrség:

“október 23-án kora este érkezett a 112-es segélyhívóra egy bejelentés, miszerint két személy eltévedt a Várpalota környéki erdőben. A (…) rendőrök a szükséges intézkedéseket megtették, de azok – a válaszadásig – eredményre nem vezettek. A hívás hitelességét is vizsgálták, melynek eredményeként nem kizárható, hogy valótlan tartalmú bejelentés érkezett”.

A rendelkezésre álló adatok alapján

a Várpalotai Rendőrkapitányság körözési eljárást indított az esettel kapcsolatban.

The post Vicces kedvű fiatalok ugráltatták fél Várpalotát, már körözik őket first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!