Videón a Richter Cirkuszban történt súlyos baleset, fémrúd talált fejen egy férfit

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Súlyosan megsérült egy néző, amikor leszakadt a védőháló egyik tartóoszlopa szombat este a Richter Flórián cirkusz előadása közben Sopronban. A chilei légtornászok produkciója közben – az utolsó mutatvány során – történt a baleset, miután az artista a védőhálóra zuhant.

A sokkoló pillanatot videóra is vették, amit a Tények közzé is tett:

“A hálót 3 méter magasban oszlopok tartják, és miközben az artista belezuhant a hálóba, a hálónak valamilyen része megsérülhetett, és így a hálót tartó oszlop a közönség felé dőlt ki. Így sajnos az első sorban ülő vendég megsérült” – mondta el Richter Flórián, igazgató.

A nézők pánikba estek, amikor a rúd fejen talált egy középkorú férfit, egy gyereknek pedig a karja sérült meg.

A szerencsétlenül járt férfi mögött ülő néző nyilatkozott is a Tényeknek, a gyerekei közé csapódott be a tartóoszlop, nagyon megijedtek. “Ahogy az úrnak csapódott ez az oszlop, abban a pillanatban leesett a székről és a padlón kötött ki. Nem is érzékeltem még akkor, hogy az a rúd továbbmegy. Szólt a férjem, hogy fogjam meg. Akkor láttam, hogy a két gyermekem közé csapódott. A kisebbik lányom felkarját horzsolta meg” – mesélte.

A súlyos koponyasérülést szenvedett férfiért mentőhelikopter jött, idegsebészeti centrumba szállították.

A baleset után aznap már nem tartott több előadást a cirkusz, vasárnap már folytatódott a műsor, ám a légtornászok száma nélkül.

Amúgy a Richter Cirkusz április 17-i, győri előadásán is történt baleset. Akkor a Diorios motoros csoport egyik tagja leesett a Halálgömb legmagasabb pontjáról, és a motorja ráesett a brazil előadó lábára és a fejére. “Mi is nagyon megijedtünk, de szerencsére nagyobb baja nem történt. Jól van, apróbb karcolásokkal megúszta a balesetet, amit a fékrendszer hibája okozott” – számolt be akkor a cirkusz vezetése az esetről a közösségi médiában.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

The post Videón a Richter Cirkuszban történt súlyos baleset, fémrúd talált fejen egy férfit first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!