„Virág, te nem is vagy ostoba!” – A Gólkirályság cicababája a valóságban teljesen más karakter

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Pásztor Virág a hirtelen jött ismertségnek és nagy felelősségnek az árnyoldalait is megtapasztalta. „Miután bekerültem a Barátok közt sorozatba, magántanuló lettem, mert a hosszú forgatási napok mellett képtelen voltam bejárni az iskolába. Majd egy idő után hiányozni kezdtek a korombeliek, hisz a napjaim jelentős részét olyan emberekkel töltöttem, akik több évtizeddel idősebbek voltak nálam. Úgy éreztem, muszáj, hogy a velem egykorúak mindennapjaival, problémáival is szembesüljek. Ezért visszamentem az iskolába” – kezd bele.

Lemorzsolódtak a barátai

Ez sem könnyítette meg az életét. „Csak kb. heti egy napot tudtam bejárni, emiatt rengeteget kellett pótolnom, és egyáltalán nem maradt idő a magánéletemre, az ilyenkor szokásos csajos programokra, és néhány barátnőm ezt olykor szóvá is tette. Ezeket a számonkéréseket igazságtalannak éreztem, hiszen én teljes erőmmel próbáltam minden fronton helytállni. Le is szűkítette a baráti körömet ez az időszak, de legalább kiváló rosta is volt, megmutatta, kik az igaziak. Szerencsére vannak elegen! Sok más mellett ebben is felnőtté tett a Barátok közt” – vallja be Virág.

A Gólkirályságban alakított karaktere legkevésbé sem hasonlít rá (Fotó: RTL)

„Nem is vagy ostoba”

Emellett olyan lehetőségeket teremtett számára a sorozat, amelyeket azóta is rendre megragad. Most például a Gólkirályságban szerepel, a sorozatbeli karaktere pedig a legkevésbé sem hasonlít rá. „Egy egyszerű, butuska lányt játszom, aki rengeteg vicces szituációba keveredik. Ez azért volt nagy kihívás, mert nem szerettem volna, ha karikatúrává válik a karakter. De talán nem ment rosszul, ugyanis több olyan embertől, akikkel nem ismertük egymást, csak a szerepben láttak, az első mélyebb beszélgetésünk után azt a visszajelzést kaptam: ’Virág, te nem is vagy ostoba!’ Így tehát bízom benne, sikerült hitelesen alakítanom” – mondja nevetve.

Az ő korában sokakat elvakítana a rivaldafény és a tévésorozatok csillogó világa, de Virág nem tartozik közéjük. „Mindig is szerettem volna több lábon állni, mert a média világa nem egy életbiztosítás. Ezért egyértelmű volt, hogy továbbtanulok. Másodéves vagyok marketing szakon, és már egy remek állásom is van ezen a területen. Itt is úgy hozta az élet, hogy jóval tapasztaltabbakkal kell együtt dolgoznom, ami nagyobb nyomást és felelősséget is jelent, jobban kell teljesítenem. Szeretem az ilyen élethelyzeteket, amikor egyből a mély vízbe dobnak, és ott kell helytállnom. Akkor is, ha ez nem mindig könnyű. Nem félek nagyot álmodni, és tudom, hogy a komoly célok eléréséhez bátorság is szükséges” – mondja bölcsen a jövendőbeli marketingstratéga.

Tesóinak, Hunornak és Zsombornak köszönhetően sosem magányos (Fotó: Archív)

Esélyt adott magának

Jelenleg minden energiájával a céljai elérésére koncentrál, a magánélete kevésbé van fókuszban, ugyanis néhány hónapja szakítottak a párjával, akivel közel 4 évig alkottak egy párt. „Ez egy távkapcsolat volt, ami már nem tudott tovább működni. Nem volt könnyű ezt meglépni. De továbbra is fontos a másik, ennyi évet nem lehet és nem is kell csak úgy kitörölni. Örülök, hogy sikerült játszmák és taktikák nélkül, tisztán lezárni a kapcsolatot – meséli. A szakítás óta pedig új lendületet vett az élete. – Szinte napról napra jöttek új lehetőségek, váratlan feladatok. Örülök, hogy esélyt adtam magamnak, és már látom, mennyire gyümölcsöző, ha egy ember valóban magára összpontosít, és önmagát helyezi az első polcra” – összegzi Virág.

Hisz a vonzás törvényében

Meg van győződve arról, hogy az életben nincsenek véletlenek. „Száz százalékig hiszek a gondolat teremtő erejében és a bevonzásban. Ha egy ígéretes, számomra fontos lehetőség előtt állok, sosem azt a biztonságos taktikát alkalmazom, hogy a kudarctól félve, nem élem bele magam, hanem ellenkezőleg. Izgatottan várom a feladatot, mintha már meg is kaptam volna – ösztönösen manifesztálok.”

Kiemelt kép: Birton szabolcs/fotocentral.hu

The post „Virág, te nem is vagy ostoba!” - A Gólkirályság cicababája a valóságban teljesen más karakter first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!