Visszakövetelik Nádai Anikót a tévénézők

2 hete ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Még el sem indult az új Való Világ, máris vihar van a biliben. Április 29-án jelentették be, hogy a visszatérő VV műsorvezetői Puskás-Dallos Peti és Megyeri Csilla lesznek. De nem mindenkinek tetszik ez az új felállás. Egyesek szerint Nádai Anikóhoz sokkal jobban illette ez a feladat, és ennek az interneten hangot is adtak.  “Baukó Éva és Mercike is milliószor jobb lett volna Csillánál”– háborgott az egyik rajongó a Facebookon. Mondjuk Baukó Éva valóban a hátán vitte volna el az egész műsort. 

Sokan találgatni kezdték azt is, hogy miért nem Nádai Anikó lett Puskás műsorvezető társa. “Valószínűleg Anikó a gyerekek miatt nem vállalta. Reggeli műsor, Házasodna a gazda, ez már szerintem nem fért bele neki. Csilla hát…..necces nem igazán való tévébe, de még mindig jobb mint Győzike, vagy Lady Szomjas.”

Azért óvva intenénk mindenkit attól, hogy még a premier előtt ítélkezzen az új műsorvezetőn. Ahogyan egy netező megfogalmazta: “Szerintem pár nap, és ez lesz a legkisebb probléma, ha meglátjuk kiket válogattak össze.” 

The post Visszakövetelik Nádai Anikót a tévénézők first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!