Visszatér az RTL-re Puskás-Dallos Peti! Ebben a műsorban lesz látható

2 órája ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Most vasárnap lett vége a Sztárban Sztárnak a TV2-n, ahol Puskás-Dallos Peti a legjobb négy közé jutott, de a dobogóra nem sikerült felállnia. Viszont a Blikk információi szerint, újra az RTL egyik műsorában lesz látható, méghozzá a novemberben induló Álarcos énekes műsorvezetője lesz.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy az előző műsorvezető Istenes Bence, immár nyomozóként tér vissza az Álarcos énekesbe. De szintén nyomozó lesz Sebestyén Balázs és Csobot Adél is. A negyedik detektív kilétére eddig nem derült fény. Adott volt tehát a kérdés, hogy ki lesz a műsorvezető Bence helyett. A napilap úgy tudja, hogy a válasz: Puskás-Dallos Peti. Mivel a műsor felvételről kerül adásba, az epizódokat már leforgatták, vagyis Peti a Sztárban Sztár előtt befejezte az Álarcos énekest. 

Puskás-Dallos Peti

Puskás-Dallos Peti (Fotó: Birton Szabolcs)

Az RTL az alábbi közleményt adta ki a hírrel kapcsolatban! „Az Álarcos énekes a világ legőrültebb és legrejtélyesebb show-műsora. Már korábban bejelentettük, hogy Istenes Bence nem vezeti a negyedik évadot. Párja, Csobot Adél vasárnap este, a Sztárbox élő adásában erősítette meg, hogy – idén először – együtt nyomoznak majd a szuperprodukció legújabb évadában. Ki vezeti tehát az Álarcos énekest? Nincs más teendő, mint követni, figyelni az RTL online felületeit, ahol hamarosan nyomokat rejtünk el nemcsak az új, titokzatos műsorvezető személyével, de a rejtélyes negyedik nyomozóval kapcsolatban is. Induljon az országos felderítés, várjuk a tippeket.” 

Peti a műsor második évadban, a Röfi jelmez mögé bújva a harmadik helyen végzett. 

Az elmúlt években számos munkája volt z RTL-nél. Ő vezette a Való Világot, valamint mentor is volt az X-Faktorba.

The post Visszatér az RTL-re Puskás-Dallos Peti! Ebben a műsorban lesz látható first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!