Vízilabda-válogatott: Vigvári Vendel gyerekkori képpel gratulált testvérének az olimpiai szerepléshez

2 hónapja ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Jó ideje eldőlt, hogy az utóbbi időben nagyon eredményesen szereplő magyar férfi vízilabda-válogatott kijutott a 2024-es párizsi olimpiára. Pénteken az is kiderült, hogy mely játékosok kerültek a szűkített keretbe, akik már biztosan elutaznak a július végén kezdődő ötkarikás játékokra. 

A keret

Angyal Dániel, Bányai Márk, Fekete Gergő, Hárai Balázs, Jansik Szilárd, Manhercz Krisztián, Molnár Erik, Nagy Ádám, Vámos Márton, Varga Dénes, Vigvári Vince, Vogel Soma, Zalánki Gergő.

 

Varga Zsolt, a válogatott szövetségi kapitánya nem fél a fiatalokhoz nyúlni, látszik, hogy bízik bennük, a rátermettségüket pedig az előző Európa-bajnokságon is bebizonyították. Köztük van Vigvári Vince a maga 21 évével, aki annak idején a testvérével, Vendellel kezdett el vízilabdázni. Mindketten a magyar élvonalban játszanak, előbbi (a következő szezontól) az Atletic-Barceloneta, utóbbi a Fradi játékosa, ám csak egyikük kapott lehetőséget, hogy Párizsban is képviselje hazánkat. 

Vigvári Vendel nagyon büszke a testvérére, megható posztot tett közzé a minap, amihez egy gyerekkori képet is mellékelt.

„Gyerekkorunk óta álmodoztunk arról, hogy együtt szerepeljünk az olimpián, és most Te elérted ezt a hihetetlen célt!

Nehéz leírni, hogy mekkora büszkeséggel tölt el a sikered. Talán Én ismerlek az egyik legjobban, és Én tudom, hogy mennyi munkád van ebben a teljesítményben. Ha valaki, akkor Te megérdemelted ezt!

Az igazán fontos rész csak most jön. Kívánom, hogy megvalósítsd azt, amiről annyit álmodtunk. Tudd, hogy Én vagyok a legnagyobb szurkolód!” – írta közösségi oldalán a sportoló.

The post Vízilabda-válogatott: Vigvári Vendel gyerekkori képpel gratulált testvérének az olimpiai szerepléshez first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!