VV Barna Tóth Andit nézte ki magának Nemazalány után

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Még Halastyák Fanni, ismertebb nevén Nemazalány is ferde szemmel nézett, amikor a ValóVilág 11-ből ismert Fenyvesi Barna egyszer csak flörtölni kezdett vele az egyik közösségi oldalon, ám két hónapnyi online ismerkedés után végül is szépen összemelegedtek, és ma már egy párként élnek, nagy szerelemben.

Barna már a villába is úgy került be, hogy azt mondta magáról, egy függősége van: a nők. Minderről ma már úgy gondolkodik, hogy nem volt célja a hódítás, ennek ellenére sikerült neki mindössze három hónap alatt szinte az összes villalakó lánnyal összejönni. Ugyan Barna szerint ez csak az egyik oldala a személyiségének – és mást nem is tudott megmutatni a villában –, a skalpvadászatot a villán kívül is folytatja. Alig jött össze Halastyák Fannival, máris egy újabb videóban elmélkedik arról, melyik celebhölgy lehetne a következő a sorban. TikTok-videójában rangsorolta ugyanis a magyar fiatal hírességeket, és bár természetesen Fannit tette a képzeletbeli ranglistája élére, a dobogó második fokán Tóth Andi szerepel. Már csak az a kérdés, őt mikor tervezi behálózni… De vannak még ötletei, kivel randizna szívesen: Szabó Zsófit az előkelő harmadik helyre tette, aki után rögtön Gelencsér Tímea és Lékai-Kiss Ramóna következett, igaz, ők párkapcsolatban élnek.

@fenyvesibarna

♬ af1 sped up – ♫︎𝖒𝖘♫︎

Mindezeket tekintve nem csoda, hogy Nemazalány bizalmatlan volt Barnát illetően. Sokáig ráaddásul csak online tartották a kapcsolatot. Ám ennek köszönhetően sikerült jobban megismerniük egymást, ami minden bizonnyal jól jött Fanniak a Szlépka Armanddal való szakítása után. A szintén a Való Világban megismert Armand, azaz VV Moh oldalán együtt meneteltek az Ázsia Expressz harmadik évadában a győzelem felé, és még a Párharcnak is együtt vágtak neki. Ám nagyjából egy éve a kapcsolatuk végleg tönkrement, és bejelentették a szakításukat.

Az énekesnő és Barna szerelme tehát igen friss, és bár olaszos párnak vallják magukat, most mindketten úgy gondolják, tökéletes számukra a kapcsolat: Barna szerint kicsit le is nyugodott Fanni mellett, és már nem érdekli az állandó bulizás és csajozás. Halastyák Fanninak ugyanakkor vannak Barnával kapcsolatban kétségei, hiszen mint elmondta, korábban sosem volt féltékeny típus. „Hát, de mellette azért ez más” – vallotta be a Fókusz kamerája előtt, és hozzátette, azért tudta, hogy mire vállalkozik, és ha a nyarat kibírja a kapcsolatuk, akkor szerinte le tudnak horgonyozni egymás mellett hosszú távon.

Kiemelt kép: rtl.hu/Fókusz

The post VV Barna Tóth Andit nézte ki magának Nemazalány után first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!