Weisz Fanni megszólalt párjáról: „Soha nem kényszeríteném egy számára nem komfortos helyzetbe”

2 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Weisz Fanni bár nem osztja meg a nagyközönséggel magánéletének minden egyes apró szegletét, ha a közösségi oldalát végiglapozgatjuk, akkor elmondható, hogy sosem hagyja információ nélkül a rajongókat. Így aztán azok, akik követik őt ezeken az oldalakon, időről-időre izgalmas bejelentésekkel és hírekkel találkozhatnak. A nagy örömhír amit tőle olvashatunk pedig jelen pillanatban nem más, mint az, hogy a 31 éves szépséget eljegyezték és már első gyermekét hordja a szíve alatt.

Habár régóta tudni, hogy van egy férfi Fanni életében, arról, hogy pontosan hogyan élik mindennapjaikat nem sokat tudni. Sőt a modell figyel is arra, hogy civil kedveséről ne osszon meg fotókat a saját közösségi oldalán. A napokban azonban sok rajongó legnagyobb örömére végre megtörte a csendet és egy árulkodó fotót posztolt: kis pocakkal, jegygyűrűvel a kezén pózolt Velencében, szerelmével az oldalán.

Lapunk munkatársai már valahol érezhették, hogy valami rendkívül izgalmas szakaszhoz érhetett a modell élete, ugyanis már a nagy bejelentés előtt felkerestük a modellt, hogy meséljen kicsit karrierjéről, párkapcsolatáról és a jövőbeli terveiről. 

 „Soha nem kényszeríteném egy számára nem komfortos helyzetbe"

Magabiztosan halad előre

Fanni az a személy, aki volt már modell, műsorvezető, szerepelt már tévéműsorokban is, de éppígy volt már márkanagykövet és még saját márkája is van. Így hát első kérdésünk arra irányult, hogy vajon hogy lehet ennyi mindenre koncentrálni? 

„Szerintem amit az ember szeretettel csinál, az soha nem olyan megterhelő, mintha valamit muszájból kell tennie. Természetesen azért én is elfáradok, de valahogy minden új kihívás új erővel tölt fel.” – nyilatkozta Fanni, akinek a modellmunkái gyakran összhangban vannak a karitatív tevékenységeivel is. Ennek pedig komoly oka van.

„Nyilván nem titok, siketként élek és pontosan tudom milyen dolog az, amikor az ember bizonyos dolgokban segítségre szorul. Szerencsésnek mondhatom magam mert olyan családba születtem akik mindent megtettek azért, hogy a legkevesebb hátrány érjen, és mindig minden körülmények között támogattak. De ez nem mindenek adatik meg. Azt mondják, mindenki annyi szeretetet tud adni, amennyit kap. Olyanná válik, amilyen emberek körül veszik. Olyan családból jövök, ahol mindig fontos volt a szeretet és a segítségnyújtás. Kislányként még csak tanulgattam és másoltam ezt a példát , de mára teljesen a magamévá vált.” – nyilatkozta Fanni.

Az influenszer arra is kitért, hogy a táska márkája után más irányba is tervez mozogni. Sőt, hamarosan piacra is dobja az új kollekciót!

„Igen, már gyártás alatt állnak a fürdőruhák, amik hamarosan kikerülnek webshopomba. Remélem sikere lesz annak is.” 

 Weisz Fanni

Fotó: profimedia

Sosem hozná párját nem komfortos helyzetbe

Talán sokan emlékeznek még rá, hogy Weisz Fanni korábban szerepelt már tévéműsorban is az akkori párjával, Hajmásy Péterrel. A modell most lapunknak elárulta, hogy nem zárkózna el tőle, ha felkérnék egy televíziós műsorba. 

„Amennyiben igény lenne rá, természetesen elvállalnám.” 

– fogalmazott szűkszavúan. Ami pedig a páros műsort illeti, az már más kérdés, hiszen Fanni szerelme civil és az is szeretne maradni:

„Hát… szerintem nehéz lenne rábeszélnem. De természetesen, annak ellenére, hogy mindent megtesz azért, hogy a kedvembe járjon , soha nem kényszeríteném, egy számára nem komfortos helyzetbe.”

Nagy mérföldkőhöz érkeztek

Fanni a párkapcsolatáról nem sokat árult el eddig sem, és most is úgy fogalmazott az nlc-nek, hogy a boldogságának a titka az, hogy kiegészítik egymást.

„Azt gondolom kiegészítjük egymást. Az értékrendünk hasonló, a páromnak is fontos a segítségnyújtás, nagyon jólelkű, segítőkész és figyelmes. Szerencsére a családjaink is hasonló gondolkodásúak, ami szintén szerencsés.”

Weisz Fanni és szerelme pedig valóban annyira kiegészítik egymást, hogy hamarosan életünk legnagyobb kalandjába kezdenek, hiszen: kisbabát vár és menyasszony lett! A gyönyörű modell pocakja szépen kerekedik, ezt meg is mutatta a rajongóinak a közösségi oldalán

 Arra a kérdésre pedig, hogy hogyan találta meg önmagát, ezt felelte:

„Mindig azt szoktam mondani, hogy attól vagyunk különlegesek, hogy mindannyian mások vagyunk. Ezért erre nem tudok jól bevált recepttel szolgálni sajnos. Annyi azért, biztos, hogy el kell fogadni és szeretni kell egy kicsit magunkat is hozzá” – zárta Fanni a beszélgetést.

The post Weisz Fanni megszólalt párjáról: „Soha nem kényszeríteném egy számára nem komfortos helyzetbe” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!