Will Ferrell a legújabb hollywoodi sztár, aki bevásárolja magát az angol fociba

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Will Ferrell komoly részesedést szerez a Leeds United focicsapatában. A hírt a Sun értesülése nyomán tényként kezeli az angolszász sajtó, noha a futballklub hivatalos megerősítésére még várni kell. Egy bennfentes viszont már lenyilatkozta a brit lapnak, hogy Ferrell már ki is fizette a Leeds amerikai tulajdonosait, a 49ers Enterprisest.

A Felforgatókönyv és a Taplógáz sztárjáról régóta tudható, hogy közel áll hozzá az angol foci, a 2023/24-es szezonban többször is kiszúrták őt a Premier League meccsein. Klubtulajdonosként sem most próbálja ki magát először, évek óta társtulajdonosa a Los Angeles FC csapatának.

Amerikai sztárok az utóbbi években sorra fektetnek be brit fociklubokba. A negyedosztályú Wrexhamet felkaroló Ryan Reynoldsról mi is írtunk, mert érkezésével alaposan megkavarta az erőviszonyokat az alacsonyabb kategóriájú ligákban. A patinás múltú Leeds United jelenleg a másodosztályban, a Championshipben versenyez, de Ferrell előtt már egy másik filmsztárt, Russell Crowe-t is a befektetői közé vonzott. A Deadline cikke emlékeztet, hogy korábban LeBron James a Liverpool FC-be, Michael B. Jordan a Bournemouthbe fektetett.

Kapcsolódó
Ryan Reynolds filmjein sem lehet annyit izgulni, mint az angol negyedosztályon
Gazdag és ambiciózus tulajdonosok, továbbá feltörekvő és kimagaslóan tehetséges edzők borítják fel az angol negyedosztályú futballbajnokság, a League Two korábbi erőviszonyait.

The post Will Ferrell a legújabb hollywoodi sztár, aki bevásárolja magát az angol fociba first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!