Zokogott a kisfiú, mert szeme láttára kukázták ki a biztonságiak a kézzel gyártott feliratot

6 hónapja ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Előbb szomorú, majd megható jelenetet hozott az AZ Alkmaar-Aston Villa Konferencia Liga-mérkőzés.

Egy angol kisfiú ugyanis otthon azon fáradozott, hogy olyan kiírást rajzoljon, amin arra kéri Moussa Diabyt, hogy a meccs után adja neki a mezét. Mindent beleadott a srác, hiszen eleve franciául írta a feliratot, ám ez a holland biztonsági őrt nem hatotta meg. Hollandiában ugyanis betiltották az összes mez elkérésére vonatkozó kiírást, így aztán kedvesen ugyan, de elvették a kisfiú munkáját, majd a szeme láttára a szemétbe dobták.

Stewards in Alkmaar confiscated this young fan’s banner before the UECL game, leaving them in tears & the hand-made artwork in the bin… 😢pic.twitter.com/2qKSvG7T2q

— Men in Blazers (@MenInBlazers) October 26, 2023

Szerencsére nem ért itt véget a történet, mert valahogyan eljutott a megfelelő emberekig, hogy pórul járt az Alkmaarig utazó rajongó. Lefújás után ugyanis lehívta az Aston Villa vezetősége a pályára a srácot, hogy aztán találkozzon Diabyval. Természetesen a mezét is megkapta.

This is what it’s all about. 🥰 pic.twitter.com/HUQg0vq0h9

— Aston Villa (@AVFCOfficial) October 26, 2023

Az öröm így teljes lehet, hiszen 4-1-re nyert az Aston Villa és holtversenyben vezeti 6 pontjával az E csoportot.

The post Zokogott a kisfiú, mert szeme láttára kukázták ki a biztonságiak a kézzel gyártott feliratot first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!