Zsurzs Katit a mai napig bántja, ahogy Törőcsik Mari méltatlan körülmények között kirúgta

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Törőcsik Mari miatt kis híján végleg otthagyta a színpadot Zsurzs Kati. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja azonban végül mégis a pályán maradt, ám a három évtizeddel ezelőtt történtek még mindig éles emlékként élnek benne. A színésznőből, miután véleménye szerint méltatlanul elbocsátották, szabadúszó lett, nem volt többé biztos bevétele a hivatásából. Ezt a történetet elevenítette most fel a Bóta Caféban.

Zsurzs Katit a mai napig bántja, ahogy Törőcsik Mari méltatlan körülmények között kirúgta

Sértőnek találta  kirúgás folyamatát

A művésznőnek tizenhat év után kellett távoznia a mai Thália Színházból, mint mondta, nagyon szomorú volt számára ez az egész történet. Ami azonban az egyik legjobban fáj számára az az, hogy Törőcsik Mari és a vezetőség egyetlen előadást sem nézett meg, mielőtt elbocsátotta volna a színművészeket. 

Az egészben a méltatlan bánásmód fájt a legjobban, hogy Mariék meg sem nézték egyetlen előadásunkat sem, úgy rúgtak ki. Még a látszatára sem ügyeltek annak, hogy úgy csináljanak, mint akit érdekel, ki vagyok, mit tudok, mielőtt közölték volna, hogy végeztünk; ez sértő volt.

 

„Érdekes, de ezt a tényt a mai napig nem tudom feldolgozni. Mindent meg lehet beszélni, de a módszer, hogy Mari semmibe vett engem, minket, még mindig bánt. Ez a viselkedés nem csak rá, hanem a teljes új vezetésre jellemző volt” – mondta a Blikknek Zsurzs Kati, aki arról is őszintén vallott, hogy valaha volt-e alkalma megbeszélni Törőcsik Marival ezeket a nézeteltéréseket:

Másféle színházat akartak csinálni, mi pedig ezt tudomásul vettük. Nem volt mit megbeszélni, hiszen ez az egész nem a haragról szólt, hanem az inkorrekt eljárásról, amivel nem lehet mit kezdeni – fogalmazott Zsurzs Kati. – A mi pályánkon benne van a pakliban, hogy az embernek nem hosszabbítják meg a szerződését, ezzel nincs is gond. Itt a társulattal szembeni viselkedés volt a probléma. Mindez azonban már régen történt, és – sajnos – a főszereplők, Törőcsik Mari és Schwajda György sem élnek már, hogy mindezt megbeszélhessük.”

The post Zsurzs Katit a mai napig bántja, ahogy Törőcsik Mari méltatlan körülmények között kirúgta first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!