3:1-re nyertek a magyar lányok szurkolásban

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A legnagyobb drukkerek sem tagadhatják, hogy nem nyitottunk valami fényesen a 2024-es Európa Bajnokságon: 3:1-re vertek minket a svájciak, ami érthető, tekintve, hogy a magyar válogatott csak a második félidő közepére szedte össze magát. De hagyjuk is a sírva vigadást, inkább fordítsuk meg a kamerát és vegyük szemügyre azokat, akik a távolból küldték az energiát: a kivetítők előtt izzadó drukkerekre, akiknek az arcán csodásan lekövethető a mérközés dramaturgiai íve. Pontosabban két dramaturgiai íve:

Vannak ugyanis a férfiak, akik szájhúzva és a fejüket fogva nézték végig a meccset, és vannak a nők, akik úgy izgultak a csapatért, mintha a saját családjukról lenne szó.

A nők, akiket évszázadokig nem engedtek a foci közelébe, most mintha behoznák a történelmi lemaradást, mégpedig úgy, hogy sokkal lelkesebbek és több érzelem tükröződik az arcukon, mint a férfiaknak. Nem is húzzuk tovább, mutatjuk a képeket.

A tanulságot mindenki vonja le magának, de azt talán kijelenthetjük, hogy a foci nem férfi(as) sport többé – és ez így van rendjén.

The post 3:1-re nyertek a magyar lányok szurkolásban first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!