5 olvasmány, ami csak arra vár, hogy veled strandolhasson

3 napja ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nincs pihenés olvasás nélkül, legalábbis a vízparton biztosan. Mindegy, hogy csak a helyi strandra ugrasz ki a hétvégén, hogy lehűtsd a kedélyeket, vagy egészen a tengerpartig utazol, a következő könyvek mind gondoskodnak arról, hogy emlékezetes maradjon a kiruccanás.

Esküvő a Comói-tónál – Jennifer Probst

Esküvő a Comói-tónál

Fotó: 21. Század Kiadó

Mi lehetne nyáribb olvasmány, mint egy barátságról és szerelemről szóló regény, ami nem mellesleg a Comói-tó partján játszódik? Ava, Madison és Chelsea jó barátok, akik megfogadták, mindegy, mit hoz az élet, egymás esküvőjén mindenképp részt vesznek. Most pedig épp Ava kerül eladó sorba, méghozzá egy olyan helyszínen, ami mindhármuk szívének különösen kedves.

Az a bizonyos utazás a Comói-tóhoz annak idején megváltoztatta az életüket, és bár jó pár év eltelt, még mindig nincs késő a régi sebeket begyógyítani, tovább lépni vagy épp szerelembe esni.

21. Század Kiadó, 4 268 Ft

Bosszú öt lépésben – Amalie Howard

Bosszú öt lépésben

Fotó: Lampion könyvek

Nőnek lenni sosem volt egyszerű, főleg nem a régenskori Londonban, az arisztokrácia forgatagában. Ela, a történet főszereplője ezt a saját bőrén tapasztalja, amikor legjobb barátnője elárulja egy fiúért, és emiatt nemcsak a jó hírnevén esik csorba, hanem még egy lányneveldébe is száműzik őt. Ela most 18 éves, és bosszúra szomjazik, ezért gazdag örökösnőnek adja ki magát, hogy megleckéztesse azokat az embereket, akik ilyen helyzetbe hozták. Arra azonban nem számít, hogy a bosszú közben lehetősége adódik arra, hogy az élete egészen más irányt vegyen, és még a szerelem is rá találjon. Bridgerton rajongóknak kötelező.

Lampion könyvek, 4 632 Ft

Néma tanú – Alex Michaelides

Néma tanú

Fotó: Maxim Könyvkiadó

Ha a lehűlést nem a víztől várod, akkor ajánljuk figyelmedbe Alex Michaelides pszichológiai thrillerét. A borzongató sztori egy nőről szól, aki egyik este lelövi a férjét, majd teljesen elnémul. Mi vezetett a gyilkossághoz? Nem tudni, látszólag tökéletes életet éltek.

Theo Fabert, a bűnügyi pszichoterapeutát azonban nem abból a fából faragták, aki ennyiben hagyná a dolgot. Lassan kezd a rögeszméjévé válni, hogy kifürkéssze a nő indítékait, és ez azzal fenyeget, hogy ő maga is veszélybe kerül.

Maxim Könyvkiadó, 3 149 Ft

Wildfire – Futótűz – Hannah Grace

Wildfire - Futótűz

Maxim Könyvkiadó

Ha a booktok kedvencei közül választanál, akkor Hannah Grace Wildfire című regénye csak arra vár, hogy beszerezd. Russ Callaghan és Aurora Roberts egy bulin gabalyodnak össze, ám mielőtt Russ megkérdezhetné a teljes nevét, a lány elillan. A sors szerencsés fintora, hogy ugyanabban a nyári táborban lesznek felügyelők, egy bökkenő mégis akad: alkalmazottak között semmilyen kapcsolat nem lehetséges. Miközben próbálják a szabályokat tiszteletben tartani, mindketten küzdenek a saját démonjaikkal is, ami viszont egyre közelebb hozza őket egymáshoz. Lehet jövője egy egy éjszakás kalandnak?

Maxim Könyvkiadó, 3 849 Ft

A Hail Mary-küldetés – Andy Weir

Hail Mary küldetés

Fotó: Fumax Kiadó

Ryland Grace egyedül maradt: a Föld megmentésére indított küldetés egyetlen túlélőjeként nem vallhat kudarcot. Csakhogy éppenséggel ezt ő maga sem tudja, ugyanis nem emlékszik sem arra, hogy hogyan került egy űrhajó fedélzetére, sem arra, hogy mit is kéne tennie. Ahhoz, hogy meglelje a válaszokat, első körben muszáj újra felidéznie a múltját, és még akkor is ott a kérdés: hogyan tovább?

A válasz egy váratlan szövetséges formájában érkezik, ketten együtt pedig többre képesek, mint azt bárki feltételezné. Ha nem is bírod a sci-fit, A marsi – Mentőexpedíció írójának regényét akkor is érdemes elolvasni, ugyanis hamarosan film készül belőle, Ryan Gosling főszereplésével.

Fumax Kiadó, 5 5595 Ft

The post 5 olvasmány, ami csak arra vár, hogy veled strandolhasson first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!