90 kilót adott le 1 év alatt a 350 kilós Géza, a halál torkából jött vissza

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Már többször feladta. Úgy érezte, nem akar tovább küzdeni. 350 kilósan megmozdulni is alig tudott. Pokoli kínokat élt át, a hálószoba rabja volt. Aztán jött a segítség és 90 kilót adott le 1 év alatt, de ez még mindig kevés ahhoz, hogy teljes életet élhessen. Megrázó történetéről a Tények Plusz kamerái előtt beszélt Kiss Géza, aki 2 évvel ezelőtt az ország legkövérebb emberének számított.

A 49 éves sarudi férfit egy szerető és támogató család veszi körül. Felesége, Éva éjt nappallá téve dolgozik, saját magát is feláldozva áll a férje mellett, csak úgy, mint 3 lányuk és unokáik. Géza állítása szerint a brutális elhízása a katonaságnál kezdődött, ahol mintegy 50 kilót szedett fel. “73 kilósan kerültem be, és hazajöttem 120 kiló körül” – mesélte. “Én sem tudom, ez hogy jött össze. Csak kajáltam” – válaszolta arra a kérdésre, hogyan lett a 120 kilójából 350. Akkoriban ugyanis 3-4 felnőtt napi adagját is elfogyasztotta. 

Éva sokszor érezte azt, hogy óriási teher számára a férje állapota. “Nehéz volt feldolgozni. Nehéz volt ezt megélni, hogy így kell élnünk, meg azt, hogy ő idáig eljutott, és, hogy egyedül kell küzdenem” – vallotta be.

Géza akkor már ki sem bírt menni a házból, pár lépés után már fulladni kezdett. Varratni kellett számára ruhákat.

Két éve orvoshoz fordult, azóta sikerült 90 kilót leadnia gyógyszeres kezeléssel. Szív-, máj-, vese-, és tüdőbetegséggel küzd, ezekre mind gyógyszereket szed. A szervi betegségei mellett komoly depresszióval is küzd. “Valamikor elkezdek sírni, és magamba fordulok” – mesélte Géza, aki elhatározta, hogy megpróbálkozik a lehetetlennel. Anyagi helyzete ugyan nem teszi lehetővé a fogyasztóműtétet, mégis vette a bátorságot és segítséghez fordult. Dr. Tizedes György plasztikai sebész meghallotta a segélykiáltását, pár hónapon belül pedig már búcsút mondhat a túlsúlyos férfi a hatalmas hasának.

Gézának az az egyetlen célja, hogy ha lefogy, akkor végre játszhat az unokáival, valamint elmehet velük sétálni.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

The post 90 kilót adott le 1 év alatt a 350 kilós Géza, a halál torkából jött vissza first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!