Kórházi kezelésre szorult Liptai Claudia, kiderült láthatják-e a Sztárban Sztár All Stars-ban a nézők

1 óra ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Liptai Claudia bár ragyogott a Sztárban Sztár All Stars szombati és vasárnapi adásain, ám már akkor érezte, hogy kerülgeti a betegség. A műsor után viszont annyira elhatalmasodott rajta a fájdalom, hogy kórházba kellett szállítani, ahol övsömörrel diagnosztizálták.

 TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Pár nap eltelte után most hírt adott állapotáról a műsorvezető, aki a Játékszínben a hétfői és keddi előadását lemondta, szerdától pedig Auksz Éva ugrott be helyette.

“Egy kis helyzetjelentés az övsömör sújtotta vidékről. Bár nincs ellenségem, de ezt a néhány napot, ha lenne sem kívánnám az ellenségemnek. Az elmúlt 3-4 napban még a saját családomnak sem vettem fel néha a telefont a kórházban, annyira magam alatt voltam, olyan erős fájdalmaim voltak. Sajnos, a fájdalmak még messze nem múltak el, az orvos azt mondták, még nagyon sokáig kell szednem a gyógyszereket és még nagyon sokáig fogom élvezni ennek a fájdalomnak a társaságát” – kezdte a zsűritag, akinek megszólalását a Blikk szúrta ki.

Úgyhogy a mai estén nem játszhatom még el Molly szerepét a Játékszínben, de innen is hatalmas nagy ölelés Auksz Évának, aki tegnap is, tegnapelőtt is bravúrosan beugrott ebbe a szerepbe és persze, a többieknek is, akik nagyon hiányoznak nekem! Viszont holnap estére már engedélyt kaptam, hogy a zsűripult székébe beüljek a Sztárban sztárba. Úgyhogy, ha minden jól megy, akkor ott leszek!

mondta bizakodva az édesanya, majd köszönetet mondott a kórház ápolóinak, szakembereinek és a sok rajongójának is.

“Amikor sírtam és el voltam keseredve, akkor is azt mondták, minden rendben lesz, Claudia, maga annyira szép, maga annyira kedves! Amikor az ember egyáltalán nem ezt érzi és nem ezt látja, akkor is csak a pozitívumot láttam tőlük” 

The post Kórházi kezelésre szorult Liptai Claudia, kiderült láthatják-e a Sztárban Sztár All Stars-ban a nézők first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!