A brazilok csodatinije először kezdett, de alighanem gyorsan elfelejtené a meccset

2 hónapja ezelőtt 25



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nem az Uruguay elleni Copa América-negyeddöntő lesz Endrick karrierjének legemlékezetesebb mérkőzése a válogatottban. A 17 éves brazil támadó végigjátszotta a végül tizenegyesekkel elveszített meccset, amin 24 labdaérintése volt, mindössze egy távoli, középre tartó lövésig jutott, három cseléből csak egy volt sikeres, az öt passzából pedig csak egy talált társat.

Ahogy arra az Opta Analyst felhívta a figyelmet, az az egy pontos passz is középkezdéskor volt, még a meccs legelején.

Endrick played the full 90 minutes and completed one pass. Can you guess which one it was?#URUBRA #CopaAmerica pic.twitter.com/DHndKjPcCc

— Opta Analyst US (@OptaAnalystUS) July 7, 2024

Ez persze csak egy kiragadott, de kétségtelenül látványos statisztikai mutató. A mostani volt egyébként az első alkalom, hogy Endrick kezdett a brazil válogatottban, összesen tíz fellépésnél jár, van három gólja, ezek mindegyikét felkészülési mérkőzésen szerezte.

Endrick július 21-én tölti be a 18-at, utána csatlakozik a Real Madridhoz. A Palmierastól igazol át Európába, a spanyol klub sajtóhírek szerint legalább 60 millió eurót fizet érte.

Kapcsolódó
Kele János: Ebben a formájában mi értelme van a válogatott focinak?
Az angolok a némiképp javuló, de még mindig csúnya játékuk után tizenegyesekkel verték Svájcot, míg a hollandoknak elég volt a rendes játékidő ahhoz, hogy kiejtsék a törököket. Filozófiaóra a nagy válogatottak szellemiségéről és egy kis futballhalál vizionálás, mondván, ki fog szerelembe esni a játékkal, ha ezeket a meccseket látja?

The post A brazilok csodatinije először kezdett, de alighanem gyorsan elfelejtené a meccset first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!