A Bridgerton újra divatba hozta a felpolcolt melleket

2 napja ezelőtt 2



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Meredeken megnőtt a vásárlói érdeklődés a balconette, vagyis a melleket látványosan megemelő melltartók iránt az elmúlt hónapokban. A brit Freemans online áruházban például 61 százalékkal többet értékesítenek ebből a típusú melltartóból, mint korábban. A szakértők szerint ezt jelentős részben a Bridgerton sorozatnak is köszönhető, hiszen a régenskorszak stílusában készült öltözékekben hasonlóképp érvényesülnek a felpolcolt keblek, mint ahogyan a balconette melltartókban. 

Részlet a Bridgerton sorozatból

Részlet a Bridgerton sorozatból (Forrás? Profimedia)

A balconette melltartót először Marilyn Monroe hozta divatba még z 50-es években, majd a 90-es években vált ismét rendkívül népszerűvé. Az elmúlt hónapokban aztán újra felbukkant a vörös szőnyegen is, többek között Sidney Sweeney, Scarlett Johansson, Lily James vagy épp Demi Moore is viseltek ilyen melltartót nyilvános megjelenésiken, ráadásul részben vagy egészben a ruhából kilógatva vagy annak részeként. 

Sidney Sweeney és Lily James balconette melltartóban

Sidney Sweeney és Lily James balconette melltartóban (Fotók: Getty Images)

„A mellek visszatértek. A 90-es évek számos diatirányzatához hasonlóan a push-up melltartók ismét divatba jöttek a Z-generációs vásárlók körében. Eközben a balconette a kifinomult és elegáns stílusra vágyó vásárlók választása” – magyarázta Liz King, a Freemans.com munkatársa.

via1, via2

The post A Bridgerton újra divatba hozta a felpolcolt melleket first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!