A Dubajhoz szokott Kőgazdag Metta nagyon kiakadt egy horvátországi szállodán

1 nap ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kőgazdag Metta (Dulin Metta) egy igazi világutazó. Rendszerint repülőutakban gondolkodik, nemrég azonban autóval indult útnak Horvátországba, mert rájött a spontán utazhatnék. “Reggel felkeltem, kinéztem az ablakon és pont borús volt az idő itt Tihanyban. Megnéztem az időjárás-térképen, hogy nem is olyan messze jó idő van, így autóba szálltam és elindultam”mesélte a Ripostnak a tehetős celebnő, aki a spontán nyaralásán Horvátországban kötött ki.  A szállodánál azonban – elmondása szerint – idegesítő szabályokkal szembesült.

Dulin Metta,

Dulin Metta, fotó: Sajtószoba

A Kőgazdag Fiatalok című reality sztárja bevallotta, utálja, ha korlátozzák, emiatt nagyon kiakadt a horvátországi hotel medencehasználatán. Este fél 9 óra után már nem lehetett ott fürdeni, ami eléggé felidegesítette Mettát, akit rendszeresen kritizálnak a soványsága miatt.

Nem szeretem a korlátokat, így azt sem szeretem, amikor a szálloda szabályzata megmondja, hogy este 8:30 után nem medencézhetek. (…) Furcsálltam, mert Dubajban sokkal hosszabb nyitvatartási idővel működnek a medencék” – fakadt ki a bulvárlapnak.

The post A Dubajhoz szokott Kőgazdag Metta nagyon kiakadt egy horvátországi szállodán first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!