A hegyi doktor partnere lesz Gryllus Dorka, szerepet kapott a nagysikerű sorozatban

2 napja ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Gryllus Dorka nemrégiben együtt forgatott A hegyi doktor – Újra rendel sztárjával, Hans Sigllel, ugyanis szerepet kapott a sorozatban. “Úgy tudom, a rendező kérése volt, hogy engem kérjenek fel a szerepre. Látott valamiben, és úgy gondolta, szívesen dolgozna velem, ami persze egy klassz dolog. A sorozatnak meg kimondottan örültem, bár arról fogalmam sem volt, hogy mekkora ’hype’ van körülötte, és hogy itthon is imádják a nézők, rajonganak érte, illetve magáért Hans Siglért” – mesélte a BEST magazinnak a színésznő.

 Sajtóklub

Gryllus Dorka A hegyi doktor – Újra rendel című sorozatban tűnik fel – Fotó: Sajtóklub

Összesen tíz napig forgatott Sigllel, de a feszített munkatempó mellett is volt alkalmuk jobban megismerni egymást. Felmerült, hogy jövő évben Hans látogasson el Magyarországra. „Ennek a szervezése folyik most. Mondtam neki, hogy mennyire népszerű itthon” – árulta el Gryllus Dorka, aki arról is beszélt a lapnak, hogy amikor kiderült, hogy együtt forgatnak, volt olyan rokona, aki egyből autogramot kért.

“Tizennyolc éve megy a sorozat, kétség sem fér hozzá, hogy a sikere Hansnak köszönhető. Jó volt a részese lenni, még ha csak egy rész erejéig is” – jegyezte meg a kétgyermekes színésznő.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

A hegyi doktor partnere lesz Gryllus Dorka, szerepet kapott a nagysikerű sorozatban

The post A hegyi doktor partnere lesz Gryllus Dorka, szerepet kapott a nagysikerű sorozatban first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!