A mesterhármast szerző Csoboth repítette az Újpestet a ZTE ellen

1 év ezelőtt 43



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Csoboth Kevin mesterhármasával nyert az Újpest 3-2-re a ZTE ellen az NB I 25. fordulójában.

A csapatkapitányi karszalagot viselő újpesti kapus, Nikolic védésével indult a meccs, majd a másik oldalon honfitársa, Mudrinski került helyzetbe, de Csoboth beadása után sután találta el a labdát.

Mudrinskit aztán a félidő közepén le kellett cserélni, és a helyére érkező Gouré jó cserének bizonyult, mert a passza után Csoboth megszerezte a vezetést a liláknak. Aztán a válogatottban a mindkét márciusi meccsen pályára lépő Csoboth kiharcolt egy büntetőt, de a kameruni Boumal hiába próbálkozhatott kétszer is, egyiket sem tudta belőni:

előbb Demjén védett, de mivel a kapus idő előtt elmozdult a gólvonalról, kapott még egy esélyt az újpesti légiós, aki másodjára a kaput sem találta el.

A második félidő elején így is megszületett a második hazai gól, Nikolic kirúgása után Csoboth tökéletesen vette le a labdát, legyorsulta Kovácsot, majd Demjén lábai között a hálóba gurított.

Varga kapufájánál a harmadik gólhoz is közel járt az Újpest, amely egy térdsérülés miatt elvesztette legpengésebb játékosát, Croizet-t. A sérülés után teljesen megzavarodott az Újpest, a ZTE pedig kihasználta a rövidzárlatot, előbb egy kavarodás végén egy öngóllal lopakodott közelebb a vendégcsapat, majd Meschack szép alakítás végén egyenlített.

Volt még fordulat a meccsben: Csobothnak ugyanis Demjén óriási hibája után összejött a mesterhármas, a zalai kapus az újpesti támadóra rúgta a labdát, ami onnan bepattogott.

A visszatérő Nebojsa Vignjevic ezzel győzelemmel kezdte második újpesti időszakát, csapata pedig pontszámban beérte a most legyőzött ellenfelet.

The post A mesterhármast szerző Csoboth repítette az Újpestet a ZTE ellen first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!