Eléggé lepontozták a láthatatlan Szoboszlait a liverpooli lapok

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Fájdalmas vereséget szenvedett szerda este a Liverpool, amely a városi rivális Everton otthonában kapott ki 2-0-ra, ezzel pedig hárompontos hátrányba került az éllovas Arsenallal szemben. A meccsen 63 percet játszott kezdőként Szoboszlai Dominik, de ahogy a csapatnak, neki sem ment igazán – a liverpooli lapok pedig nem is kímélték, a Liverpool Echo, valamint a This is Anfield is csak 3-as osztályzatot adott neki.

Amikor a félidőben ment le a pályáról, az volt az első látható jele annak, hogy pályán volt. Igazi szellemkép volt, aki a második félidőben többet foglalkozott azzal, hogy eladja, szabálytalankodtak vele szemben, mint bármi mással. A legutóbbi teljesítményei alapján már nem kellene kezdenie a szezonban

írta a magyar válogatott csapatkapitányáról a This is Anfield, míg a Liverpool Echo röviden csak annyit állapított meg róla, hogy volt egy erőteljes betörése a tizenhatoson belül, azon kívül semmit nem mutatott.

Hogy mekkora a csalódottság, azt visszaadja Virgil van Dijk nyilatkozata is, a csapatkapitány ugyanis azt mondta, bár küzdenek a végéig, ilyen játékkal esélyük sem lesz a bajnoki címre.

Mindenki nézzen a tükörbe és tegye fel magának a kérdést: mindent beleadtam? Tényleg meg akarom nyerni a bajnoki címet?

mondta a holland.

A Liverpool a szezonban a West Ham Uniteddel, a Tottenhammel, az Aston Villával, az utolsó fordulóban pedig a Wolvesszal találkozik.

Kapcsolódó
Fordulat Barcelonában, mégis Xavi maradhat a vezetőedző
Sikerült meggyőzni a katalán szakembert.

The post Eléggé lepontozták a láthatatlan Szoboszlait a liverpooli lapok first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!