A nyílt utcán akarták megerőszakolni Kozso exfeleségét

5 órája ezelőtt 15



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Leteperték, letépték a fehérneműjét és a nyílt utcán akarták megerőszakolni Kozso exfeleségét. Kádár Mónika a poklok poklát élte át, mivel a beteges rajongó nemcsak testileg, hanem lelkileg is bántalmazták. A férfi a történtek után még hosszú hónapokon keresztül zaklatta őt. Volt, hogy a lábtörlőjén aludt és azzal fenyegetőzött, hogy megöli, a családjával együtt fogja kivégezni.

Az énekesnő – aki 30 évvel ezelőtt vált el Kozsotól – hosszú hallgatás után csak most vállalta, hogy kamera elé áll és elmesél mindent a 2000 júliusában történtekről. Hiába telt el azóta 24 év, mégis úgy emlékszik az átélt borzalmak minden apró részletére, mintha csak tegnap történt volna.

“A hátam mögött jött, és hirtelen jobbra néztem, és már akkor a földön voltam. Kirántotta a lábamat, mind a két lábamat, és rám vetette magát, és egyből a bugyimba akart nyúlni. És, hogy ott hogyan próbált megerőszakolni, azt én nem tudom, fényes nappal a tévészékház előtt 10 méterrel, hogyan gondolta, hogy megerőszakol” – mesélte a Tények Pluszban Kádár Mónika, aki akkor 29 éves volt. Még volt annyi lélekjelenléte, hogy a táskájában lévő kólásüveggel kétszer fejbe verte a támadóját, aki ezt követően elmenekült. A dulakodás következtében az énekesnő testét kék-zöld foltok borították, és több helyen vérzett is. 

A lelki terror csak ezután következett: Mónika támadója írásban folytatta a zaklatást. “Leveleket küldözgetett, hogy meghalok, megöllek, kinyírom a családodat, felgyújtalak a karácsonyfával együtt” – elevenítette fel az énekesnő, akinek a szüleit, barátait, kollégáit is zaklatta a férfi. Sőt kinyomozta Mónika lakhelyét, majd többször az ajtaja előtt aludt.

Az énekesnő a testi bántalmazás után nem tett feljelentést, de miután a zaklatója éjjel-nappal gyötörte lelkileg, elment a rendőrségre, de hiába. Az állandó zaklatások csak azután szűntek meg, amikor egy férfi belépett az életébe.

Kádár Mónika csupán egyetlen dolognak köszöntően tudott kilábalni a történtek okozta depresszióból: az, hogy 7 évvel ezelőtt elkezdett karatézni. Elmondása szerint a küzdősport testileg és lelkileg is megerősítette. Leküzdötte félelmeit az énekesnő, a karate ugyanis önbizalmat adott neki.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

The post A nyílt utcán akarták megerőszakolni Kozso exfeleségét first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!