Ahogy a Chelsea kirúgta, két másik csapat radarjára egyből felkerült Pochettino

3 hete ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ötös győzelmi sorozattal fejezte be a Chelsea a Premier League-et, ám ez sem mentette meg Mauricio Pochettinót, akitől elköszönt a Chelsea vezetősége.

Pochettino tavaly júliusban vette át a Chelsea-t, amelyet összesen 51 meccsen irányított:

a csapat a bajnokságban a 6. helyen zárt, az FA Kupában az elődöntőben kapott ki a Manchester Citytől, a Ligakupában pedig finálét játszhatott, ám a Liverpool 1-0-ra legyőzte.

Könnyen lehet, hogy az argentin edző nem marad sokáig állás nélkül, a Standard nevű oldal ugyanis azt írja, hogy felkerült a Manchester United és a Bayern München radarjára.

A MU a nyolcadik helyen zárta a Premier League-et, de még bezsebelhet egy trófeát, mivel szombaton FA Kupa-döntőt vív a Manchester City ellen, és könnyen lehet, hogy ezen a találkozón múlik Erik ten Hag sorsa. A Standard megemlíti, hogy a United új tulajdonosa, az INEOS régóta nagy csodálója Pochettinónak, valamint az edző futballfilozófiájának, ez pedig előmozdíthatja Ten Hag leváltását.

A Bayern Thomas Tuchellel a bajnokságban harmadik lett a Leverkusen és a Stuttgart mögött, a német kupában a harmadik ligás Saarbrücken búcsúztatta a második körben, a BL-ben pedig az elődöntő jelentette a végállomást a Real Madrid ellen. A Bayern vezetése már korábban eldöntötte, hogy a szezon végén elköszön Tucheltől, majd nemrég úgy tűnt, fordulhat állhat be, és mégis a helyén maradhat az edző, ám a feleknek végül nem sikerült megegyezniük.

A bajor klubnál Pochettino mellett a Brentfordot irányító Thomas Frank, valamint a Burnley-vel a Premier League-től búcsúzó Vincent Kompany neve is ott szerepel a jelöltek között.

Kapcsolódó

The post Ahogy a Chelsea kirúgta, két másik csapat radarjára egyből felkerült Pochettino first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!