Az Újpest FC elnöke jelentette be, hogy szerződtette a Vidi edzőjét

1 hét ezelőtt 27



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az Újpest FC labdarúgócsapata bejelentette, hogy Bartosz Grzelak lett az új vezetőedzője.

A lengyel és svéd állampolgársággal rendelkező edző másfél szezont töltött a Fehérvár FC kispadján, a 2023-as bentmaradás után az elmúlt szezonban negyedik helyen zárt a Vidivel. A tulajdonosváltás után már bejárta a magyar sajtót, hogy az újpestiek kivásárolnál szerződése utolsó évéből a szakembert, pénteken pedig hivatalossá is vált az üzlet.

Örömmel értesítelek Benneteket, hogy Bartosz Grzelak lett az Újpest FC vezetőedzője. Ezt a rendkívül fontos döntést hosszas kiválasztás előzte meg, melyben több, kifejezetten jó jelölt közül tudtunk választani. Az egyik legerősebb szempont, ami alapján rá esett a választás, az az erős vezetői képessége, melyet remekül használva képes arra, hogy csapatot kovácsoljon a magyar és a külföldi játékosok egyvelegéből. Edzői karrierje során több bajnokságban is képes volt a tabella alján lévő csapatból egy dobogóért küzdő egységet kovácsolni

– idézte Ratatics Péter elnököt a lila-fehérek honlapja.

Grzelak nem az első székesfehérvári érkező, a nyáron Bese Barnabás is az Újpesthez igazolt. Távozója is volt a pénteki napon a liláknak, Peter Ambrose-t az Aberdeen vásárolta ki a szerződéséből.

Kapcsolódó
23-szoros magyar válogatott focista érkezését jelentette be az Újpest
Bese Barnabás egyből érezte a vezetők bizalmát.

The post Az Újpest FC elnöke jelentette be, hogy szerződtette a Vidi edzőjét first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!