Álmai autójával lepték meg a diákok az iskolagondnokot

2 órája ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy virginiai középiskola diákjai összefogtak, hogy meglepjék egy autóval a tanulók által kedvelt iskolagondnokot. Mindössze 3 hónap alatt több mint 20 ezer dollárt (átszámítva mintegy 6,8 millió forint) gyűjtöttek össze, így Francis Aprakunak megvehették az álmai autóját, egy Jeep Wranglert.

Bennett, az adománygyűjtés egyik szervező diákja azt nyilatkozta a Good Morning America-nak, hogy Apraku számukra több mint egy iskolagondnok, és amikor megtudták, hogy a férfi álma egy Jeep Wrangler, egyből „munkához láttak”.

“Úgy döntöttünk, hogy adománygyűjtést szervezünk, hátha valóra tudjuk váltani az álmát, mert nagyon sokat tesz értünk” – indokolta a kezdeményezésüket. Bennett a diáktársaival úgy gondolta, hogy az első év végén elindítják az adománygyűjtést, és az utolsó évükre talán összejön annyi pénz, ami elég lehet az autóra, ám az adományok nagyon gyorsan befolytak.

Az első két napon már 5 ezer dollárt (1,7 millió forintot) gyűlt össze, sokkot kaptunk” – mesélte a fiatal.

Amikor átvette a diákoktól Apraku az álomkocsit az iskola előtti parkolójában, a döbbenettől térdre rogyott, annyira meghatódott. Azt nyilatkozta, soha nem fogja elfelejteni a diákok és a helyi közösség kedvességét.

„Büszke vagyok arra, hogy itt dolgozhatom és hálás vagyok, hogy része lehetek ennek az iskolai közösségnek” – vallotta be, hozzátéve: nem hitte el, hogy ilyen elképesztő ajándékot kapott. „Ez a világot jelenti számomra, soha nem felejtem el a tanulók kedvességét” – hálálkodott.

A diákok jó érzésként élték meg, hogy Apraku ennyire meglepődött és meghatódott. „Hihetetlen érzés, hogy sikerült megszereznünk neki az autót. Mindig bátorít minket, és olyan nagyszerű ember, és ha van valaki, aki ezt megérdemli, az ő” – fogalmazott egyikük.

Liz Calvert, az iskola igazgatója nagyon büszke a diákjaira: „Kivételes kedvességről és nagylelkűségről tettek tanúbizonyságot”.

Bennett és barátai remélik, hogy másokat is inspirál a tettük: “Azt szeretnénk, hogy a barátaink, illetve mások, akik olvastak erről, gondoljanak azokra az emberekre is, akik megkönnyítik az életüket, ám nem kap elég megbecsülést.”

Kiemelt fotó forrása: WUSA9 / YouTube – videó

The post Álmai autójával lepték meg a diákok az iskolagondnokot first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!