Angliába igazolása sem állt le a sportfogadással, nagy bajba sodorta magát az olasz focista

4 hete ezelőtt 23



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A 15-szörös olasz válogatott középpályás, Sandro Tonali a nyáron 64 millió euróért igazolt a Milantól a Newcastle Unitedbe. Új csapatában aztán mindössze 12 meccs jutott neki, majd eltiltás miatt partvonalon kívülre került, miután elismerte, hogy futballmérkőzésekre fogadott, köztük előző klubja, a Milan találkozójára is.

Az olasz szövetség által kiszabott 10 hónapos eltiltás miatt Tonali nem lehet ott a nyári Európa-bajnokságon, de könnyen lehet, hogy ennél is nagyobb bajba sodorta magát, miután az angol szövetség (FA) szerint Angliába igazolása után további ötven alkalommal fogadott futballmeccsekre.

Az FA közleményében az szerepel, hogy Tonali 2023. augusztus 12. és október 12. között fogadott a mérkőzésekre, és ezzel megsértette a szövetség szabályzatát. Az ügy miatt a Newcastle is kiadott egy közleményt, amelyben megemlíti, hogy a játékos aláveti magát a szükséges vizsgálatoknak, és a klub teljes mellszélességgel mellette áll.

The post Angliába igazolása sem állt le a sportfogadással, nagy bajba sodorta magát az olasz focista first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!