Megvan a megállapodás, új tulajdonosa lesz a Budapest Honvédnak

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Új tulajdonosa lesz a jelenleg a másodosztályban szereplő Budapest Honvédnak, írja a Nemzeti Sport. A lap értesüléseit a jelenlegi tulajdonos, Bozó Zoltán is megerősítette.

Előrelépés történt a tárgyalásokban és megszületett az elvi megállapodás. A részletek tisztázására, a szerződés aláírására néhány héten belül kerülhet sor

– idézi a sportnapilap Bozót.

Már korábban is híre ment, hogy magyar és külföldi kérővel is tárgyalt Bozó a klub eladásáról. Nevet nem említett, de az NS értesülései szerint a korábban a DVTK-t tulajdonló Leisztinger Tamás cégcsoportja veheti át az irányítást, amely részéről már meg is történt a klub átvilágítása.

A tizennégyszeres bajnok Honvéd az előző szezon végén esett ki az NB I-ből, az viszont hamar eldőlt, hogy nem fog egyből visszajutni az élvonalba, jelenleg csak a 8. másodosztályban. A csapat mögött álló cég 2023-at milliárdos veszteséggel zárta. Áprilisban a drukkerek már figyelemfelkeltő tüntetést szerveztek.

Kapcsolódó
Szintlépés, pozíció-visszanyerés, kockázat: ez várhat a felekre egy Fradi–Gazprom frigyben
Felbolygatta a hazai futballközbeszédet az esetleges Ferencváros–Gazprom megállapodás híre: az orosz energiaipari óriás szponzori szerepvállalása közép-kelet-európai szinten is erős játékossá tehetné a magyar rekordbajnokot, nagyobb láthatóságot biztosítana az európai szponzori pozícióit nagy részben elveszített óriásvállalatnak, ugyanakkor heves vitákat is kiválthat.

The post Megvan a megállapodás, új tulajdonosa lesz a Budapest Honvédnak first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!