Árpa Attila újra együtt van a 19 évvel fiatalabb exbarátnőjével

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Árpa Attila pár hónappal ezelőtt bevallotta, hogy beleszeretett a kolléganőjébe. Az 52 éves színész azóta sem árult el többet a hölgyről, ám nemrégiben egy sejtelmes videót posztolt a TikTok-oldalán, amelyben a régi párját, Czakó Alexandát öleli, így egyből beindultak a találgatások, hogy újra összejöhettek. A 19 évvel fiatalabb színésznő és Árpa – 4 év után – 2022-ben szakítottak. A Blikk azonban úgy értesült, hogy a Keresztanyu című sorozatban is együtt forgató páros ismét egymásra talált, és újra boldogok együtt.

Czakó Alexandra és Árpa Attila

Újra  összejött Czakó Alexandra és Árpa Attila – Fotók: Sajtóklub (b: Czakó Alexandra a Keresztanyuban // j: Árpa Attila az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality-ben)

Árpa Attila a legújabb amerikai–magyar koprodukciós film, a Bonus Trip tegnap esti bemutatóján a régi-új kedvesével jelent meg – a bulvárlap még fotókat is közzétett róluk -, így derült ki, hogy újra egy párt alkotnak.

A Bonus Trip amúgy egy akció-vígjáték, Budapesten és Debrecenben játszódik, Árpa Attilán kívül többek között VV Olivér, azaz Simor Olivér is játszik benne.

The post Árpa Attila újra együtt van a 19 évvel fiatalabb exbarátnőjével first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!