Az álommeló: Andrea visszautasította Balogh Levente állásajánlatát

1 hét ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az álommeló csütörtöki részében Balogh Levente igyekezett jobban megismerni azokat jelölteket, akikről keveset tudott. Andreával a kocsiban beszélgetett, egyebek mellett azt kérdezte tőle, milyen területen szeretne dolgozni asszisztenseként. Andrea azt mondta, bár közgazdász a végzettsége, nem gazdasági szinten szeretne elhelyezkedni, inkább új dolgokat próbálna ki és tanulna meg szívesen Balogh mellett.

Ha azt mondanám, hogy legyen könyvelő egy konkrét cégemnél…?

– ajánlotta fel az elnök, mire a jelölt azt felelte, inkább küzd az elnöki asszisztensi pozícióért, mert Balogh Levente könyvelője később is lehet.

– Tehát akkor ezt az állásajánlatot most visszautasítja?

– Most igen.

Az ismerkedésből kimaradt, irodában maradt jelölteknek közben az volt a feladatuk, nevezzék meg, szerintük a versenyben lévő nyolc ember közül ki az, aki a legkevésbé alkalmas az elnöki asszisztensi pozíció betöltésére. Négyen meg is hozták a döntésüket, amit az elnök úr elfogadott, így Andreának véget ért a megmérettetés.

Önre mint könyvelő számítok a jövőben, úgyhogy erről tudunk beszélni, mert úgy gondolom, hogy ön könyvelőnek nagyon jó, de elnöki asszisztensnek nem annyira

– mondta el Balogh Levente, mire Andrea azt mondta, nem zárkózik el a közös munkától.

The post Az álommeló: Andrea visszautasította Balogh Levente állásajánlatát first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!