Az álommeló: Egy tavalyi jelölt fia is szerencsét próbál az idei évadban

4 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hétfőn indult el Az álommeló új évada, melyben Papp Bence is az elnöki asszisztensi pozícióért verseng. Mint kiderült, a jelölt a tavalyi évad egyik versenyzőjének, Papp Gábornak, azaz Pégének a fia.

A műsor kapcsán most az RTL stábja készített interjút az ifjabbik Papp-pal, aki elmondta, hogy édesapja annak idején egészen az első évad első részének megjelenéséig a család előtt is titokban tartotta, hogy szerencsét próbált a versenyben. Pár részt együtt néztek meg a fiával, aki saját bevallása szerint a legtöbbször úgy vélte, ő ügyesebben és okosabban tudná megoldani a feladatokat, mint a képernyőn látott versenyzők.

Édesapám a munkájából kifolyólag rengeteget utazik a világ különböző pontjaira, így teljesen megszokott nálunk, hogy hétközben napokra eltűnik valahová. Ezért nem is vettük észre, amikor – mint később kiderült –, a forgatások miatt napokig nem jött haza. A családdal végig azt hittük, hogy a munkája miatt elfoglalt, így azt is csak a műsor indulása után tudtuk meg, hogy mikor volt a forgatás

– mondta az rtl.hu-n megjelent interjúban Papp Bence, akit édesapja több tanáccsal is ellátott, amikor megosztotta vele, hogy jelentkezik a második évadba.

Például azt nagyon a lelkemre kötötte, hogy az egész forgatás és a feladatok megoldása közben is végig maradjak határozott és önazonos. Mivel apukámhoz hasonlóan én is egy nagyon alapos ember vagyok, próbáltam az előző évad részeit és feladatait kielemezve, valamint az ő tanácsai alapján maximálisan felkészülni a második évadra.

A jelölt hozzátette, úgy gondolja, mivel az apja egyszer már szerepelt a műsorban, mindenképp előnnyel indul a többiekkel szemben, hiszen van egy mentora, ami másoknak nem adatott meg.

Mikor arról kérdezték, miért véli úgy, hogy apjánál rátermettebb az elnöki asszisztensi pozícióra, azt felelte, bár Pégé tapasztalt ember és remek vállalkozó, amiből kifolyóan vannak területek, amikben nem tudja felvenni vele a versenyt, úgy látja, a fiatalsága és a modern felfogása miatt ő hatékonyabban tudná ellátni a munkakörrel járó feladatokat.

The post Az álommeló: Egy tavalyi jelölt fia is szerencsét próbál az idei évadban first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!