Azt hitte az óvodai kiránduláson, egy vadasparkban felejtett kisfiú, hogy bújócskáznak vele a társai

2 napja ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Több mint negyven percre magára maradt egy négyéves kisfiú június 21-én egy óvodai kirándulás során egy skóciai vadasparkban. Clare Hodge, a kisfiú édesanyja azt mondja, az eset már csak azért is felháborító, mert a kiránduláson mindössze kilenc gyerek vett részt, akiket három felnőtt kísért – írja a BBC.

A Lochgelly-i Dunmore óvoda gyerekcsoportja egy szarvasokat gondozó vadasparkban jártak Cuparban. Clare Hodge a kisfia Carson beszámolója alapján úgy tudja, hogy mielőtt a csoport elhagyta a vadasparkot, az óvónők arra kérték a gyerekeket, hogy menjenek el a mosdóba. Carson volt az utolsó a sorban, amikor kijött a mellékhelyiségből, senkit sem látott. Azt hitte, a többiek viccből bújócskáznak vele, aztán rájött, hogy hátra hagyták.

A kisfiú egyedül sírdogált a mosdó előtt, amikor egy férfi meglátta és megkérdezte, mi a baja. Amikor Carson elmondta, hogy a csoportja elhagyta, a férfi a vadaspark irodájába kísérte a kisfiút. A vadaspark dolgozói értesítették az óvodát, a busz 40 perccel később ért vissza Carsonért.

Clare Hodge azt mondja, az eset óta szörnyűbbnél szörnyűbb forgatókönyvek peregnek a fejében arról, hogy mik történhettek volna a kisfiával. Az anya úgy tudja, amikor a gyerekek felszálltak a buszra, a gondozók csak megkérdezték tőlük, mindenki megvan-e, de nem számolták meg a gyerekeket.

Az óvoda fenntartója közölte, hogy nagyon komolyan veszik az ügyet, melyben szigorú vizsgálat indult.

The post Azt hitte az óvodai kiránduláson, egy vadasparkban felejtett kisfiú, hogy bújócskáznak vele a társai first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!