Balogh Leventénél nincs kegyelem: „Ön emberek sorsával és életével játszadozott”

4 hete ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Alig indult el az Álommeló, amiben Keserű Balázs helyére keresi Balogh Levente az új munkatársát, máris több embertől is megváltak a jelöltek közül: volt, aki maga adta fel a versenyt, míg mást az üzletember küldött el, így bizonyosan nem lesznek a milliós fizetésű asszisztensei. A Cápák között műsorában a vállalkozó lazább, engedékenyebb oldalát mutatja, ám úgy tűnik, aki neki dolgozik, azzal szemben nem enged meg sem gyengeséget, sem hibát, szigorúan veszi a jelöltek munkáját, de még a jellembeli hiányosságokat is kíméletlenül eléjük tárja.

A Kincső nevű lánya már az elején nem bírta ezt a nyomást, és pár órányi vetélkedés elég volt neki ahhoz, hogy feladja a versenyt az álommunkáért. Balogh Leventének pedig éppen ez szúrt szemet, hiszen több ezren szerettek volna bekerülni a versenybe, hogy a jövőben bruttó 3 milliós havi fizetésért cserébe neki dolgozhassanak. Csupán 12 jelölt kerülhetett be a legjobbak közé, és azonnal a mély vízben találták magukat egy igen szokatlan feladatban. Kincső pedig már ekkor érezte, hogy nem tud megfelelni a kihívásoknak, és végül maga döntött úgy, hogy felmond. Azt mondta az elnöknek, hogy már pár napja érzi, nem akarja a versenyt, és más utat szeretne bejárni. Annak ellenére, hogy oda mert állni Levente elé, és nem várta meg, míg kiesik, a vállalkozó kemény kritikát fogalmazott meg. „Nagyon örülök, hogy az elején derült ki, mert sokkal kellemetlenebb lett volna, ha később. Bár most se vagyok boldog ettől a dologtól, mert több száz, több ezer embertől vette el a lehetőséget, mert vannak olyan emberek, akik nem tudtak bekerülni ide, mert ön úgy gondolta még akkor, hogy jön. És tulajdonképpen ezeknek az embereknek a sorsával és életével játszadozott” – mondta felháborodva Balogh Levente, utalva arra, a lány nem vállalta azt a felelősséget, amit kellett volna.

Hozzátette, már akkor nem kellett volna folytatnia, amikor először elbizonytalanodott. „Eljött, elkezdte a megmérettetést, és alkalmatlannak ítélődött, akár saját maga által, én általam meg abszolút. Megfutamodott a kihívás elől, nem tudom, hogy ez egy jó út-e az ön életében, de javaslom, hogy ezt ne így folytassa – mondta Levente, akinek szinte azonnal jött is a következő csalódás, hiszen más versenyzőktől is megvált. Baluról úgy ítélte meg, nem alkalmas vezetőnek, a csapat teljesítménye ugyanis nem volt elég a vállalkozónak. – Önnek ez egy nagy megmérettetés volt, az volt a lényege, ki tudja jobban irányítani a társaságot és ki tudja jobban megoldani a feladatot – mondta Levente, aki szerint a célegyenesben Balu kifordult a csapata éléről, ezért kíméletlenül megfosztotta a további bizonyítási lehetőségtől: – Maga most megbukott mint vezető” –  jelentette ki a vállalkozó, és mivel mással sem volt elégedett a csapatból, így Evelin talpára is útilaput kötött, távoznia kellett.

Kiemelt kép: RTL/ Katona László

The post Balogh Leventénél nincs kegyelem: „Ön emberek sorsával és életével játszadozott” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!