Berki Mazsi és párja, Zoli: „Még mindig körülöttünk van a rózsaszín köd”

2 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Berki Mazsi számára a Nyerő Páros érdekes tapasztalás volt, ugyanis úgy véli, az izolált környezetben nagyobbakká válhatnak a kisebb problémák, amikre más párok hevesebben is reagáltak a műsorban. Amikor kijöttünk, akkor voltunk az egyik csúcspontján az elmúlt két évünknek” – magyarázta Mazsi a Hot! magazinnak. Mindebben nagy szerepet játszott párj, Kajári Zoltán személyisége. „Zoli számomra a nagybetűs Férfi, amire nekem hatalmas szükségem van. Mindenben tudok rá számítani, kedves és odaadó. Pont Balogh Edinával beszéltünk nemrégiben, hogy olyan kevés manapság az igazi férfi, akire fel lehet nézni. Erős személyiségnek tartom magam, de nem kívánom, hogy elnyomjon a másik. Szeretek felnézni a szerelmemre, és az, hogy Zoli mellett nőnek tudom érezni magam, sokat jelent nekem. Emellett a humora volt az, ami először megfogott.”

Arról is szó esett, hogy mindketten egyfajta „csomaggal” érkeztek a kapcsolatukba. „Csak úgy lehet egymással együtt élni, ha mindkét oldalról elfogadjuk és kedveljük azt, amit a másik magával hozott. Erről Zoli így beszélt: „Hála Istennek, a kislányom, Kitti rám ütött, szóval nagyon jól kijön Ma­zsi­val, és ez fordítva is igaz. Emma pedig tiszta édesanyja, ezért szerencsére tudom őket kezelni.”

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

És vajon hogyan telnek a hétköznapok? „Nagyon ritka, amikor külön töltjük az éjszakát. Az utóbbi egy hónapban talán egyszer volt ilyen. Ilyenkor, amikor másnap találkozunk, úgy érezzük magunkat, mint a tinédzserek. Még mindig körülöttünk van a rózsaszín köd, ha meglátjuk egymást, de ezért sokat is teszünk. Például minden pénteken randinapot tartunk, amikor csak kettesben töltünk időt. Erre általában ősszel könnyebb sort keríteni, amikor mindkettőnk életében beáll egy rendszer. Nyáron pörgés van, és akkor amúgy is szoktunk kettesben nyaralni vagy utazni. Ilyenkor próbálunk nem dolgozni: elmegyünk edzeni, majd közösen masszázsra.”

Zoli is boldog a kapcsolatban. „Nyáron picit meghíztam, ezért most mindketten diétázunk, sportolunk, és nagyon jólesik, hogy főz rám. Pedig rengeteg teendője van, hiszen gyermeket nevel, inf­luen­szer­ke­dik, és ezek mellett még a főzést is megoldja, így mire hazaérek, mindig étellel vár. Ez a mai világban ritka és különleges, ezért becsülöm mindazt, amit tesz a hétköznapokban és a kapcsolatunkban” – mondta a férfi.

Kiemelt kép: RTL

The post Berki Mazsi és párja, Zoli: „Még mindig körülöttünk van a rózsaszín köd" first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!