Brasch Bence: Gyerekként pofátlanul össze akartam hozni anyukámat mindenkivel a termálban

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az Adom a napom szerdai streamjében Brasch Bence napját követhették figyelemmel a nézők, aki a műsor formátumának megfelelően az esti órákban Geszti Péternek is interjút adott.

A beszélgetés során az énekes azt is megemlítette, hogy a rokonai „vadembernek” tartották őt gyerekkorában, majd ki is fejtette ennek miértjét.

Ez az alapján alakult ki, hogy rendkívül eleven gyerek voltam. Ilyenekre emlékszem, hogy például össze akartam mindenkivel hozni anyukámat a termálban pofátlanul. Az idősebb hölgyeket spriccelgettem hidegvízzel

emlékezett vissza az egykori Csillag születik-versenyző, aki úgy véli, nem tudatosan szeretett volna párt találni az édesanyjának, hanem inkább ösztönös volt nála a dolog.

Hozzátette, a nála idősebbekkel egyébként nem volt tiszteletlen, ám rengeteg kérdése volt, és mindig sokféle dolgot csinált egyszerre fiatalon.

Anyukám kibírta hősiesen. Gratulálok neki!

Ami a szülei válását illeti, Brasch elárulta, hogy édesanyjával máig nagyon jó a kapcsolatuk, édesapja viszont négyéves kora után egyáltalán nem vett részt a nevelésében. Úgy érzi, így gyerekként nem volt, akire haragudjon, és nem alakult ki benne hiányérzet. Mai fejjel viszont úgy gondolja, az apakép hiánya hatással volt az életére, ugyanis a nála idősebb férfiak körében jobban érzi magát, mint a vele egykorúakkal, és 32 évesen 40 éven felüli férfiak a legjobb barátai.

Az Adom a napom mai streamjében Osváth Zsolt napját lehet élőben követni az nlc.hu-n.

Kapcsolódó
Osváth Zsolt: Jó az, ha az ember volt csóró, mert megtanul dolgokat csinálni
A legtöbb dolgot az édesapjától tanulta ingatlanfelújítás terén.

The post Brasch Bence: Gyerekként pofátlanul össze akartam hozni anyukámat mindenkivel a termálban first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!