Brazil focista Dani Alves és Robinho nemi erőszak-ügyéről: Ha az én lányommal tették volna, már nem adhatnék interjút

4 hete ezelőtt 23



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egyre erősebb a képzeletbeli brazil börtönválogatott, írtuk néhány napja, amikor kiderült, hogy Robinho a hazájában kezdi meg kilencéves börtönbüntetését, amit egy 2013-ban, Milánóban elkövetett csoportos nemi erőszak miatt szabtak ki rá.

Nem a százszoros válogatott Robinho a brazil futball egyetlen fontos alakja, akit börtönbüntetésre ítéltek, a Barcelona legendája, Dani Alves négy és fél évet kapott nemi erőszak miatt.

A két klasszis ügyében most megszólalt a pályán hírhedten kemény Felipe Melo, aki pályafutása során húsznál is több piros lapot szedett össze.

Van egy 15 éves lányom. Ha vele tették volna ezt, akkor már nem lennék itt, és nem adhatnék interjút. Meg kell fizetniük azért, amit tettek, és a büntetésük intő példa lehet másoknak

– nyilatkozta a 40 éves középpályás, aki jelenleg a Fluminensében játszik, de Európában megfordult a Fiorentinában, a Mallorcában, az Interben, a Juventusban és a Galasarayban is.

The post Brazil focista Dani Alves és Robinho nemi erőszak-ügyéről: Ha az én lányommal tették volna, már nem adhatnék interjút first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!