Britney Spears több mint két év pereskedés után megegyezett apjával

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Britney Spears még 2008-ban került apja gyámsága alá, ami 13 éven át tartott. Jamie Spearst 2021 szeptemberében távolították el posztjáról, két hónappal később pedig a teljes gondnokságot felszámolták, a férfi viszont jelezte a bíróságon, hogy igényt tart arra a több mint 2 millió dolláros pénzösszegre, amit a jogi küzdelem során több ügyvédi irodának, illetve a jelenlegi jogi képviselőjének is fizetett.

A People most arról számolt be, hogy az énekesnőnek több mint két és fél év pereskedés után sikerült megegyeznie apjával. A portálnak mindkét fél ügyvédje megerősítette, hogy sikerült kiegyezniük egy meg nem nevezett összegben a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon április 25-én, csütörtökön.

Bár a gondnokság 2021 novemberében megszűnt, szabadságvágya most lett valóban teljes. Ahogyan ő kívánta, a szabadsága most már azt is magában foglalja, hogy nem kell többé bíróságra járnia, vagy jogi eljárásokba keverednie az ügyben. Britney Spears nyert, amikor a bíróság felfüggesztette az apját a gondnokság éléről, és Britney Spears nyert, amikor az alapvető jogai és polgári szabadságjogai helyreálltak

– fogalmazott az énekesnő ügyvédje, Mathew S. Rosengart.

Alex Weingarten, Jamie Spears jogi képviselője a portálnak azt mondta, nem tud konkrétumokról nyilatkozni, ügyfele viszont boldog, hogy a háta mögött hagyhatja az elmúlt évek történéseit. Hangsúlyozta, hogy Jamie Spears szereti a lányát, és minden, amit tett, azért történt, hogy megvédhesse és támogassa őt.

Sajnálatos, hogy néhány felelőtlen ember Britney életében úgy döntött, hogy ilyen sokáig húzza ezt az ügyet

– tette hozzá.

Az egyezség részeként a felek azon májusra időzített tárgyalás alól is mentesültek, melyen az énekesnő gyámsága alatt elkövetett állítólagos pénzügyi visszaéléseket tárgyalták volna – emlékeztet a The New York Timesra hivatkozva a People.

A TMZ mindeközben forrásaira hivatkozva arról ír, hogy információik szerint Britney Spears belement, hogy kifizeti apja több mint 2 millió dollárról szóló követelését.

The post Britney Spears több mint két év pereskedés után megegyezett apjával first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!