Cameron Diaz: Született feleség lett, és nagyon élvezi!

2 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

„Nagyon hálásak és boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük a kisfiunk, Cardinal születését. Csodálatos baba, és annyira örülünk, hogy végre itt van velünk! Bár a biztonsága érdekében fotót nem fogunk megosztani róla, de elhihetik nekünk, igazán cuki!” – tette közzé a nagy hírt Cameron Diaz és rocker férje, Benji Madden még márciusban. Mint az első alkalommal, a négyéves kislányuk, Raddix születésekor, a házaspár most is teljes titokban tartotta a gyerek érkezését. A kicsit ezúttal is béranya hordta ki.

Új otthonba költöznek

Nemrégiben mégiscsak sikerült lencsevégre kapni a sztárpárt és két gyermeküket, mégpedig a sztárok Hollywoodnál is kedveltebb városában, a kaliforniai Montecitóban. Cameron úgy nézett ki, mint bármely más külvárosi anyuka, amikor babakocsiban tolta újszülött fiát, miközben Benji kislányuk, Raddix kezét fogta. Nem véletlen, hogy itt fotózták le őket, a pár ugyanis múlt hónapban 17,8 millió dollárért eladásra kínálta hatalmas Beverly Hills-i birtokukat, mert Montecitóban terveznek élni. Itt még 2022-ben vettek egy hat hálószobás, tíz fürdőszobás, francia stílusú udvarházat, majdnem egy kis kastélyt, 11 ezer négyzetméteres birtokkal 12,8 millió dollárért. Adódik a kérdés: vajon mit szólna a tíz évvel ezelőtti filmsztár a mostani Cameron Diazhoz? Hiszen annak idején sokat beszélt arról, hogy az életmódja meglehetősen fiús: imád haverokkal eljárni bulizni, nagyokat enni-inni, sörözni és sportmeccsekre járni, no meg kötetlen kalandokba fejest ugrani. Negyvenéves koráig habzsolta az életet, a monogámiáról nem sokat tartott, Bradley Cooper, Justin Timberlake, Jared Leto, Jude Law és André Balázs, Uma Thurman exszeretője fordult meg – többek közt – az ágyában.

Hiába jöttek a gyerekek, ugyanúgy megvan köztük a kémia (Fotó: Profimedia)

A család a legfontosabb

Végül egy nála fél fejjel alacsonyabb, hét évvel fiatalabb, agyontetovált rockernek sikerült betörnie: Benji Madden 2015-ben feleségül vette, és azóta a most 52 éves színésznőt mintha kicserélték volna. A lesifotósok jó eséllyel csak zöldségvásárlás közben kapják lencsevégre valamelyik bioboltban… Cameron korábban szeretett bűnözni az étkezés terén is, feleségként viszont az egészséges életmód híve lett, megtanult kímélő ételeket főzni. A cél érdekében főzőtanfolyamra is elment!

Napközben bioboltba jár, este szuperegészséges vacsorát főz a családjának (Fotó: Profimedia)

Viszlát, celebragyogás!

Manapság fő inspirációja és lelki társa a sógornője, Nicole­ Richie, aki egyben a legjobb barátnője is lett. A kétgyerekes anyuka, aki Benji ikertestvérének, Joel Maddennek a felesége, a házassága előtt akkori legjobb barátnőjével, Paris Hiltonnal megállás nélkül járták az éjszakát, még valóságshow-juk is volt. Miután férjhez ment, Nicole visszavonult, és ő mutatta meg Cameronnak, mennyivel nyugodtabb életet is lehet élni távol a celeblét csillogásától, ahol a család, az otthon és a valódi összetartozás van a középpontban. Ez a fajta hagyományos családfelfogás talán régebben távol állt a Camerontól, de látszik, hogy mára tökéletesen megtalálta a helyét ebben az új szerepben.

Terülj, terülj…

Benji olykor megosztja a világgal, hogyan is telnek az estéik. A közösségi oldalára például feltöltött egy fotót egy gazdagon terített, házi finomságokkal megrakott asztalról, és ezt írta mellé. „A nejem és a bátyám felesége minden vasárnap vacsorát készítenek az egész családnak, ilyenkor gyerekek, felnőttek mind együtt töltjük az estét. A hét legklasszabb napja! Imádom a feleségemet, és hálás vagyok a családomért, a Madden família tudja, hogy kell élni!”

Kiemelt képek: Archív, Profimedia

The post Cameron Diaz: Született feleség lett, és nagyon élvezi! first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!