Csak a kertjét akarta felújítani, hamarosan helyszínelők lepték el a házát

2 órája ezelőtt 13



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kis híján sajátos true crime történet elevenedett meg TikTokon egy amerikai nő profilján: egy elásott szőnyeg okozott akkora riadalmat, hogy a helyszínelők és kutyás szakértők is a ház kertjéhez siettek.

Az ügyet az Ohio államban található columbusi lakos, Katie Santry gondosan dokumentálta is TikTokon. A nő férjével épp a kertjüket csinosítgatta, kerítést akartak építeni a fák köré, amikor a kerítés alapjául szolgáló gödröt megásva bizarr dologba ütközött az ásó: valaki egy nagyméretű, összecsavart szőnyeget ásott el a kis fa alá. A nő több videót is készített az esetről, sőt, tanácsot is kért a követőitől, akik a rendőrséget aemlegették. A rendkívül részletes videós dokumentációból kiderült, hogy először két rendőr érkezett ki a helyszínre, akik nem mutattak túl élénk érdeklődést az ügy iránt, azt tanácsolták a nőnek, hogy amennyiben ennyire izgatja a dolog, ássa ki maga a szőnyeget. Santry ismét videóban kért segítséget, radart és keresőkutyát akart hozni a kertjébe. Nem sokkal később a rendőrség ismét felvette vele a kapcsolatot, és két speciális, holttestek megtalálására kiképzett kutyát is hoztak, a videókon látható, hogy mindkét kutya a szőnyeget tartalmazó gödör mellé ülve jelez, Santry pedig felhördül a videóban. A kutyák jelzését követően helyszínelők és rendőrök özönlötték el a kertet, egy sátrat is felállítottak a füvön, Santry videói alapján sokan nyüzsögtek a lezárt kertben.

A szinte élőben közvetített események végül nem vettek tragikus fordulatot: a rendőrök nem találtak szőnyegbe csavart holttestet, sőt, semmilyen emberi maradványt a kertben. Azt viszont megmutatta az eset, hogy mekkora az érdeklődés az ilyen jellegű TikTok-sorozatok iránt: a több mint harminc videót tartalmazó sorozat részeit millióan követték, mindegyiken több millió megtekintés van, a legnépszerűbb már több mint 15 milliónál jár.

@katiesantry

Theyre here and ready to dig.

♬ original sound - Katie Santry

The post Csak a kertjét akarta felújítani, hamarosan helyszínelők lepték el a házát first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!