Csillagjegyek, akik helyet teremtenek az újnak – Heti horoszkóp 2024. október 21-27.

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Különleges hét előtt állhatsz, amikor nemcsak learathatod a régebben elvetett magvak termését, de már a jövő magvetésére is készülhetsz. Ahhoz, hogy helyet teremts az újnak, dobd ki a régi, már használhatatlan dolgokat, szokásokat.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Valószínű, hogy számodra nem könnyű elengedni semmit, ami régi világodhoz köthető, de azért a héten érdemes lenne egy kis átnézést és lomtalanítást tartani. Elegendő lehet legalább attól megszabadulnod, ami már tényleg nem jó semmire és csak a helyet foglalja. Gondolj arra, hogy ezzel helyet teremthetsz valami újnak.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Módosítsd kicsit fókuszodat! Ne ijedj meg, nem kell leállnod a kommunikációval a héten, de jó lenne, ha több figyelmet tudnál szentelni önmagadra. Ezzel a saját lelkeddel való köteléket erősítenéd egy kicsit, függetlenül a világ elvárásaitól. Így megszabadulhatsz olyan sallangtól, ami eddig visszafogta szárnyalásodat.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Intuíciódra érdemes lenne hallgatni a héten, mivel megsúgja a helyes irányt. Nézz a jövőbe, lásd meg a feltáruló lehetőségeket, de ehhez az kell, hogy ki tudj keveredni a múlt árnyai közül. Ez könnyebb lehet, ha kicsit kívülállóként, felülről látsz rá a kapcsolataidra, dolgaidra.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Semmi nem állíthat meg, ha cselekvésről és tetterőről van szó. Ugyanakkor néha meg kéne állnod, hogy átgondold, mi áll mögötted és ennek fényében hogyan vedd a következő akadályokat. Heves érzelmeidet most akár drámaian is kifejezheted, ezekben nem ártana egy kis visszafogottság.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Történhetnek olyan események a héten, melyek segíteni fogják, hogy elengedj valamit életedből, amire már nincs szükséged. Nem kell katasztrófára gondolni, lehet ez egy fokozatosan végbemenő, egészen lassú folyamat is, viszont helyet teremthet valami újnak.

Nő díszpárnával

Fotó: Getty Images

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Az ősz nemcsak beérést és betakarítást hozhat magával, hanem ezekkel együtt átalakulást is. Ez lehet átalakítás is, amikor nem passzív elszenvedő vagy, hanem aktívan irányítod a dolgok folyását, már amennyire persze ez lehetséges. A felesleges dolgok elengedése mindenképp tőled függ…

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A héten beköszönt a te időszakod, csúcsformára járathatod magad és minden képességedet. Most még inkább támaszkodhatsz mély megérzéseidre és kifinomult intuíciódra. Emellett persze figyelj a külvilág és főleg bizalmasaid visszajelzéseire is, hogy ne pusztán a saját szemüvegeden keresztül lásd a világot.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Találj magadnak valami jó kis emlékeztetőt, ami segít felidézni kitűzött célodat egész héten. Szánj a héten időt dolgaid átnézésére, hogy megszabadulhass attól, amire már nincs szükség. Téged aztán nem lehet egykönnyen megállítani, de ne maradjon utánad semmilyen lom vagy salak.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Rendíthetetlen természetednek kedvező lesz ez a hét, módszeresen haladhatsz a számodra igazán fontos cél felé. Előfordulhat viszont, hogy ezzel együtt szép lassan lemorzsolódik rólad vagy mellőled olyan rész, ami már úgyis a múltté és nem kellene tovább cipelned. Engedd ezt el!

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Könnyebb lehet ez a hét, ha elengeded a már kialakult előítéleteidet és próbálsz ezek nélkül elhatározásra jutni. Inkább hallgass intuíciódra és kövesd azt a nagyívű fejlődési vonalat, ami most ősszel és persze ezen a héten sem áll meg.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Bármi is történik a héten, próbálj higgadtan és derűsen reagálni, semmiképp ne feszülten és szeszélyesen. Ez már maga kihívás lehet, de kitűnő a hatása, ha sikerül elérned. Érdemes a héten időt szánni a takarításra, lomtalanításra, hogy a múlt szemete ne álljon haladásod útjába.

The post Csillagjegyek, akik helyet teremtenek az újnak – Heti horoszkóp 2024. október 21-27. first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!