Ezt hozza az eheti jegyváltás, kezdődik a Skorpió hava

2 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mélyülés

Az e heti jegyváltás új és intenzívebb energiákat hoz. Míg a Mérleg időszak a harmóniáról, a kapcsolatok kiegyensúlyozásáról és a diplomáciáról szólt, a Skorpióban a dolgok mélyebbé és szenvedélyesebbé válnak. A Skorpió energiái arra ösztönöznek, hogy elmélyedjünk a fontos kérdésekben, és bátran nézzünk szembe az árnyékainkkal. Most az igazság keresése, az érzelmi átalakulás és a belső munka kerül elő.

Ezt hozza az eheti jegyváltás, kezdődik a Skorpió hava

(Fotó: Getty Images)

Változás

A Skorpió jegyében a felszíni megoldások nem elegendőek, itt az idő, hogy szembe nézzünk az életünkben lévő kihívásokkal. Az érzelmek intenzívebbé válhatnak, és a kapcsolatokban is megjelenhet a szenvedély és a mély kötődés iránti vágy. Ez az időszak alkalmas lehet arra, hogy elengedjük a régi, elavult mintákat, és felvállaljuk a változást, amely hosszú távú fejlődésünket szolgálja

Határállítás

Ez a jegyváltás különösen erős lehet a személyes határok meghúzására és a belső erő megtalálására. A Skorpió intuitív és szenvedélyes, így ez az időszak remek lehetőségek ad arra, meghatározzuk kik is vagyunk valójában és aszerint éljünk.

The post Ezt hozza az eheti jegyváltás, kezdődik a Skorpió hava first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!