Csillagjegyek nyomás alatt – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. július 1-7.

1 nap ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Értetlenül állhatsz egy-egy helyzet előtt, különösen akkor, ha a többiek egészen máshogy reagálnak valamire, mint ahogy várnád. Nehéz lehet látni, sőt elfogadni vagy megemészteni a többiek működését, most ez különösen nagy kihívást jelenthet neked. Egyszerűen csak fogadd el, hogy ők máshogy működnek.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Bármi is nyomja a héten a válladat, kellene valami módot találnod, hogy megrázd magad és megszabadulj a rád nehezedő súlyoktól. Csak így fogsz tudni kiegyenesedni. Bármennyire nincs ínyedre, hogy nekiveselkedj egy nehéz feladatnak, minél hamarabb elkezded, annál jobban leszel.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Úgy érezheted, hogy megbéklyóznak, gúzsba kötnek a helyzetek vagy akár valamely kapcsolatod, és megakadályozzák szabad szárnyalásodat. Kérdés, hogy ez az érzés valóban reális-e… Próbálj jóval objektívebben ránézni ezekre és tágítani saját határaidat, hátha ez most segíteni fog.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy túl nagy nyomást érzékelsz magad fölött, ami kétségkívül nem tesz jót alkotó és kreatív energiáidnak. De ne gondold, hogy bármi is megállíthat, ha elindultál jó céljaid felé. Sokkal több van benned, mint amennyi esetleg látszik, bízz magadban!

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Nem lehet olyan rossz semmilyen kialakult helyzet, hogy te fejet hajts vagy meghunyászkodj a körülmények előtt. Egyszerűen csak gyakorolj egy kis türelmet és bízz benne, hogy hamarosan eljön a megfelelő pillanat, amikor feltárul előtted az út és újra aktívan vetheted magad a dolgok sűrűjébe.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy az helyez most túl nagy nyomás alá, hogy jóval többet akarnál elérni, mint ami objektíven reális lenne. Nyár van, lehet, hogy túl nagy hajtás van mögötted, meg kell adnod magadnak a feltöltődés esélyét. Nem dől össze a világ, ha a héten nem 100 százalékosan teljesítesz.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Ne keseredj el, ha eltérések adódnak köztetek kapcsolataidban, ez még a legjobb családban is előfordulhat… Az lehet a megoldás, ha meglátjátok egymásban a kiegészítő erőt, egyáltalán nem kell, hogy ugyanolyanok legyetek.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha nehéz helyzetben találod magad a héten, próbálj objektíven tekinteni a dolgokra és az álláspontokra. Ha ráadásul még felülről, távlatból is rá tudsz nézni, akkor olyan megoldást találhatsz, ami hosszabb távon is feloldást adhat és végre felegyenesedhetsz.

Nő beszorítva

Fotó: Getty Images

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Nem lehet olyan kétségbeejtő helyzet, amelyben ne találhatnád meg legalább a remény szikráját. Lehet, hogy éppen úgy látod, hogy csak rossz megoldás lehetséges, de a te derűs és optimista lelkedet nem lehet egykönnyen megtörni, ez fog átvinni most az akadályon.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha nehéz helyzetbe kerülsz a héten, hozzád méltóan támaszkodj csak az objektív igazságokra, hiszen egyébként sem szoktad a forgandó szerencsére bízni magad. Saját erőd és a szituációból való kellő kiemelkedés megadja majd az alapot a továbblépésre.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy senki nem támogatja az általad megálmodott újdonságokat, ne keseredj el. Nem mindenki képes egy nap alatt forradalmat kirobbantani. Inkább keress lassabb, de biztosabb módot, hogy elérd a céljaidat, bár ez kétségkívül több türelmet fog igényelni tőled…

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy elkeserít a héten, ha szembesülnöd kell az akadályokkal, melyek előtted állnak, vagy úgy érzed, hogy felülről nyomják le nemes törekvéseidet. Bár ezek arra késztethetnek, hogy visszahúzódj védőbástyáid mögé, de mégis inkább ki kéne tartanod, jobb szelekre várva.

The post Csillagjegyek nyomás alatt – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. július 1-7. first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!