Csúfolták gyerekkorában, 47 milliót költött plasztikai műtétekre felnőttként

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hirase Airi, japán influenszer gigászi összegeket költött plasztikai műtétekre. Ma már rá sem ismerni, a beavatkozások előtt készült fotóin. Elmondása szerint az összesen 20 millió jen értékű (átszámítva mintegy 47 millió forintos) plasztikai műtétsorozat teljesen megváltoztatta az életét.

 YouTube

Airi a plasztikai műtétek előtt és után – Forrás: YouTube

A fiatal influenszer – aki több mint 2 millió követőtáborral rendelkezik – bevallotta, hogy nem tartana ott, ahol most tart, ha feküdt volna kés alá az elmúlt években. Olyan életet él, amiről mindig is álmodott, és mindezt – nem titkolja – a drasztikus fizikai beavatkozásoknak köszönheti. Így nem csoda, ha a szépészeti beavatkozások szószólójává vált a japán tévéműsorokban is gyakran szereplő hölgy, azt állítva, hogy ő élő bizonyítéka annak, hogy a plasztikázás teljesen megváltoztathatja az ember életét. Arra biztatja azokat, akiknek a megjelenésük miatt nincs önbizalma, hogy bátran forduljanak plasztikai sebészekhez az önbizalmuk növelése érdekében.

Hirase Airit gyerekkora óta csúfolták, sőt bántalmazták is társai a kinézete miatt. Még tinédzserként is küzdött a zaklatással, és megfogadta, hogy amint megengedheti magának anyagilag, megváltoztatja a külsejét.

Mivel Airi csak középiskolát végzett, nem igazán tudott jól fizető állásra szert tenni, ám rendkívül takarékos életmódot folytatott, így elegendő pénzt tudott megtakarítani a plasztikai műtétekre. Amint összegyűlt neki 10 millió jent, egyből kés alá feküdt. Ma már nehéz megmondani, hogy pontosan milyen beavatkozásokon esett át, mivel a régi fotói annyira különböznek a mostaniaktól, hogy szinte különböző embernek tűnik, ám azt állítja, összesen 20 millió jent költött különböző eljárásokra.

(via)

The post Csúfolták gyerekkorában, 47 milliót költött plasztikai műtétekre felnőttként first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!