Dietz Guszti az Ázsia Expresszről: “épp, hogy csak nem járok poszttraumás kezelésre”

2 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A pénteki hajszán, óriási küzdelemben maradt alul Laky Zsuzsi és Dietz Guszti az Ázsia Expresszben, de talán már nem is bánták, hogy számukra véget ért a kaland. A házaspár hónapokkal az Ázsia Expressz forgatása után elmondták, hogyan élték meg életük talán egyik legnehezebb három hetét a Fülöp-szigeteken – írja a Bors.

 "épp, hogy csak nem járok poszttraumás kezelésre"

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

Én egy elég rosszul szocializált emberke vagyok, maradjunk ebben. Én ezzel küzdök a mai napig… A feleségem előtt sokkal könnyebben elengedem magamat és sokkal látványosabban élem meg előtte a negatív pillanataimat. Ugyanakkor egyáltalán nem ez jellemző a kapcsolatunkra és egyáltalán nem vagyok agresszív. Ebből nem is hoztunk haza az ég egy adta a világon semmit. Bevallom, én is vagányabbnak gondoltam magamat… Azt hittem, hogy jobban rá tudok majd lazulni erre a játékra. Hát nem tudtam… Az egész műsort egy párkapcsolati traumaként éltem meg. Azóta épp, hogy csak nem járok poszttraumás kezelésre

 

– mondta Dietz Guszti. 

A páros kapott hideget-meleget, Jolly-ék kijelentették, hogy Laky Zsuzsi „emberségből nulla”, de Guszti is kapott bőven támadásokat a verseny alatt tanúsított viselkedése miatt, ahogy feleségével beszélt.

The post Dietz Guszti az Ázsia Expresszről: “épp, hogy csak nem járok poszttraumás kezelésre” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!